Gaming

A magyar PUBG válogatott TheVRJanival soraiban indul el a GLL Nations Royale-on


Összegyűjtöttük a legfontosabb ismert infókat a versenyről.

A GLL Nations Royale lényegében a PUBG világbajnokságnak is beillene. Európából, Amerikából és Óceániából is érkeznek csapatok versenyre, melynek európai főtáblájára a magyar válogatott is meghívást kapott.

13 válogatottnak adatott meg a lehetőség, hogy meghívottként vágjon bele a Nations Royale-ba, melléjük még 3 válogatott érkezik a selejtezőkből. Az ágrajz már kész, a magyar válogatott első ellenfele Törökország nemzeti csapata lesz.

Minden országból 32 játékos alkotja a válogatottat, egy speciális formátumú Bo3-as, 32 vs. 32 meccsen. 15 játékost a válogatott csapatkapitánya választ, 14-en pedig selejtezőkről juthattak be a válogatottba. A maradék 3 játékost és a cseréket a szervező GLL választotta ki, a játékosok statisztikái alapján. Magyarországon a kapitányi tisztségre Hulla Szilvát választották!

Ebbe a 32-es keretbe kapott meghívást TheVRJani is, aki már a törökök elleni meccsen szerverre lép a kupában!

A legjobban szereplő válogatottak a svédországi LAN döntőn mérik majd össze tudásukat, hogy kiderüljön, melyik országé a világ legjobb PUBG válogatottja?

A mérkőzéseket a GLL hivatalos Twitch csatornája és a válogatottak kapitánya streameli majd élőben.

Az első mérkőzés március 20-án, 18:00-tól látható élőben, a törökök ellen.

UPDATE: a szervezők kérésére a végleges névsorról jelenleg nem adhat választ a magyar válogatott kapitánya, Hulla Szilva. A kiszivárgott infók alapján viszont biztosan ott lesz a nemzeti csapatban többek között KODIAK és bLYYY is.

UPDATE 2: a szervezők áttették a meccs időpontját. Március 6-a helyett március 20-án rendezik a találkozót.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva