Counter Strike

DeadFox élő adásban tudta meg, hogy kispadra került


Nem a legjobbkor került ki a hír tegnap este.

DeadFox az utóbbi időben egyre többet streamel és véletlenül tegnap is a kamera előtt ült, amikor is kikerült a hír, hogy kispadra ültették a játékost. Azt gondolnánk, hogy egy profi csapatban szólnak róla, ha egy ilyen kaliberű változtatás történik, ám sajnos nem így történt, DeadFox ugyanis a nézőitől tudta meg, hogy mi is történt.

“Most már hivatalos, gyerekek, le lettem ültetve! […] Én se tudom miért, hát mondjuk tudom, mert nem tettem hozzá semmit, mert nem lehetett ilyen körülmények között.”

“Nekem senki nem írt semmit, szóval ennyire profi szintű a dolog”

Rendkívül kellemetlen szituációba csöppent DeadFox, ezt azért senkinek sem kívánjuk. Ezek után rengeteg alkalommal megkérdezték, hogy valóban kispadra került-e és hogy igaz-e a dolog, amire nem igazán tudott mit válaszolni Bence, hiszen vele nem közölték még a hírt “hivatalosan”. A későbbiekben ANGE1 küldött egy üzenetet, amit fel is olvasott a streamjében DeadFox:

“Hé haver, nem néz ki jól ez az egész dolog. A HLTV-nek igaza volt, beszéltünk pár játékossal, de még semmi sincs eldöntve.”

A HellRaisers felállása tehát még egyáltalán nincs eldöntve, a csapatot csak most rakják össze, szóval simán van esélye Bencének a visszatérésre. Némi aggodalomra adhat okot, hogy a szerződését december óta nem hosszabbították meg, emiatt valóban rendkívül nehéz ebben a pillanatban megjósolni, hogy mit fog hozni a jövő.

Reméljük a legjobbakat!

Korábban történt

Kispadra került DeadFox

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva