Counter Strike

Magyar csapatban folytathatja DeadFox, valami készül a Budapest Five-nál


A legismertebb magyar játékos kapcsán itthon is beindultak a találgatások.

Meg nem erősített információk alapján egy ezredik magyar sztárcsapat születését is hozhatja DeadFox kispadra ültetése. Pedig a HellRaisers kezdőjéből kitett játékos hazatérése sokak szerint lehetetlen. Hiszen ő már egy komoly edzésmunkához, rengeteg játékhoz és rendszeres fizetéshez szokott profi.

De ne felejtsük el, van itthon egy olyan projekt, akik pont ezt kezdték el építeni itthon!

Igen, a Budapest Five-ra gondolunk! Arra a kezdeményezésre, ami stabil háttérrel, évekre előre biztosított keretből szeretne eredményes magyar csapatot építeni. Feltéve ha megtalálják az egymás mellett kitartó, alkalmas ötöst. Az első lineup kudarcosan végezte, a rövid távú eredmények sürgetése miatt oszlott a csapat, nem volt idő hosszú távon kiforrnia az ötösnek.

A szervezet azonban még akkor kijelentette, nem kívánnak kivonulni a hazai CS:GO-ból. Tovább keresik az alkalmas ötöst a projekthez! A mostani DeadFox hírek tehát ismét beindíthatják a fogaskerekeket, már vannak is erre utaló jelek. Újra aktív lett például a BP5 botrány idején a nyilvánosság elől elvonuló DEv rajongói oldala. Annak idején ő hozta össze az első lineupot is a szervezetnek, vélhetően a jövőben is az ő feladata lesz egy új ötös megépítése. Aktív visszatérése arra utal, már el is kezdte a lehetséges új játékosok megkeresését!

Emellett pedig ott van az is, hogy egy jól értesült informátor szerint hamarosan tényleg újraalakul a Budapest Five.

Ráadásul egy valódi sztárcsapattal, amibe DeadFox mellett olyan nevek is szóba kerülhetnek, mint a jelenleg állandó csapat nélküli gabesson, vagy a Vexed játékosa, kolor.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva