Hearthstone

Villámgyorsan levették, de az internet nem felejt: újabb teaser érkezett, egy kép megmaradt belőle


King Toggwagle látható a képen.

Tegnapelőtt este érkezett az első teaser az új kiegészítőhöz, mely rendesen bepörgette a közösség fantáziáját: egy napja már írtunk az agyszüleményekről.

Beindultak a találgatások a teaser kapcsán – A közösség a jók és a gonoszok összecsapását várja

Azóta a Hearthstone Latin America feltöltötte a 2. teasert, melyet villámgyorsan le is vettek: most vagy így akarja növelni a Blizzard a felhajtást a kieg körül (esélyes) vagy nem sikerült összeegyeztetni a dolgokat, mindenesetre egy kép megmaradt az egészből—>

Ezen King Toggwagle-t láthatjuk, melyen szemtől szemben az első teaser főszereplőjével. Az egyik kommentelő látta végig, ő annyival egészítette ki, hogy társalognak, majd a kamera a kártyájára fókuszál, végül egy trón teremben látjuk Toggwagle-t, ahol valószínűleg beszél.

Csak zárójeles apró érdekességként: a friendly encounter résznél található lángcsóva Toggwagle koronájában lévő kis fazon.

Egyre gyanúsabb, hogy a Kobolds and Catacombs és a Whipsers of the Old Gods kiegészítőhöz is lesz köze az idei év első kiegjének – talán bizonyos régi szereplők jönnek el gonosz formában, mint ahogy a találgatásokban is írtuk? Az biztos, hogy kezd egyre érdekesebbé válni a dolog!

borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva