Gaming

Egy gamer monitor fogta fel az utcai lövésben leadott golyót, és simán működik tovább


Elképesztő történetet osztott meg a világgal egy amerikai streamer.

BobaPapa egy átlagos 21 éves amerikai streamer Kaliforniából. Története azonban kicsit sem hétköznapi, hiszen monitorának köszönhetően sérülés nélkül úsztak meg egy utcai lövöldözést.

“Épp az imént lőtték szét a házunkat random idegenek az utcáról. Eltalálták az MSI monitoromat is hátulról, de felfogta a golyót és simán működik tovább. Micsoda nap… hatalmas gratuláció az MSI-nek!”

Az eset persze több dologgal is magyarázható, például a falon keresztül fúródó golyó lassulásával, a monitor kialakításával és masszív szerkezetével, vagy a lövedék kisebb kaliberével. A streamer több képet is megosztott a lövöldözés következményeiről, falon átrepülő lövedékeket és szétlőtt tükröket látni az egész házban.

Összesen 5 lövést kapott a ház, de szerencsére nem történt személyi sérülés annak ellenére, hogy a srácok a házban tartózkodtak. A rendőrök szerint az utcában pár házzal arrébb tartott buli egyik résztvevője lehetett az elkövető.

Az ügy természetesen hatalmas felhajtást kapott, ami a hős monitor tervezőihez, az MSI-hez is eljutott. A cég közösségi média felelőse egyből fel is vette a kapcsolatot a streamerrel, hogy egy vadonat új monitorral kedveskedjenek neki a szörnyű élmények után.

Le a kalappal az MSI előtt, így lett igazi Happy End a szörnyen induló történet végkifejlete.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva