R6

Lelőhetetlen védők Chalet-n: már rankeden is kihasználják a bugokat, ezekre vigyázzatok!


Totál bugos a havas pálya.

Új év, új szezon, új bugok: ha annyiszor kapnék életem során 100 forintot, ahányszor ezt az R6 kapcsán leírtam és még fogom, akkor épp azon gondolkodnék, hogy mire verjem el millióimat.

Komolyra fordítva a szót: sajnos akármennyire kijavított szűk egy hete egy adag bugot a Ubisoft, még mindig rengeteg komolyabb a játékban van – mind közül a legdurvább az, ami Chalet-n folyik.

Az egyik youtuber összeszedte, hogy milyen glitch-eket láthatunk (nyugodtan reportolhatjátok, ezen a linken érhető el a csatornája, de nem hinném, hogy túl sok foganatja lenne sajnos) a sokak által alapból nem túl balanszosnak vélt pályán.

A cikk célja ezen helyek bemutatása az elkerülés céljából, illetve két villámgyors tipp megosztása a végén.

Lássuk!

Ezeken a helyeket amint látható konkrétan lelőhetetlenek vagyunk.

Mi a teendő?

Amellett, hogy kötelességem megemlíteni: semmiképp se használjátok ki ezeket, egyrészt mert nem etikus, másrészt mert adott esetben ban járhat érte.

Ennél specifikusabb tipp azonban a következő kettő:

  1. Mondanám, hogy kerüljétek el ezeket a helyeket, azonban rengeteg, szinte lehetetlen, úgyhogy egyszerűbb megoldás: ha az “enemy detected outside” feliratot látjátok, akkor ignoráljátok, támadjatok másik irányból: 5v4-ben könnyebb lesz
  2. Extrém eset és baromi ritka, de meg lehet késelni ezeket a védőket

Készüljetek, ugyanis rankedben is már kihasználják egyesek sajnos ezeket a hibákat! Reméljük még a héten javítja a Ubisoft.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva