Fortnite

Már ki is ásták az új “Excavation Site”-ot – Nem éppen azt kapták a játékosok, amire számítottak


Újból megtréfálta a közösséget az Epic Games.

A legutóbbi frissítéssel érkezett egy új POI a térképre, amit a sivatagi biom mellett, Paradise Palmstól nem messze kell keresni. Ez lényegében egy kisebb ásatási terület, aminek központjában elpusztítható hatalmas sziklák találhatók. Az Epic Games-nek egyértelműen az volt mindezzel a szándéka, hogy egy csapat lelkes játékos nekiessen, annak reményében, hogy valami szokatlant, valami teljesen újat találnak.

Sokan abban reménykedtek, hogy ez lesz az első nyoma a földalatti járatoknak, amiről egyébként egy, a nyolcadik szezon megjelenése előtt megjelent leaken olvashattak a játékosok. Az Excavation Site-on felbukkantak csontvázak, valamint egy régi autók maradványait is fel lehetett lelni.

 

Bőven voltak jelentkezők az ásatási terület kitakarítására, néhány órán belül meg is született az első videó, amiben láthattuk gondosan kipucolva a területet. A csontváz és egyéb maradványok mellett előkerült egy láda, valamint a sokak által várt alagút helyén sajnos csak egy gejzír jelent meg.

Így van, jelenleg csak egy gejzírt kaparhatunk elő a földből, ami valljuk be nem a legnagyobb jutalom több órányi ásásért. Áprilisi tréfának kiváló lett volna, sajnos egy héttel korábban lőtte el az Epic, így csak szomorú a történet…

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva