Fortnite

Új helyszín a térképen? Titkos barlangrendszer vagy csak egy sima skin? A fejlesztők már promózzák Ruin érkezését


Sejtelmes képpel jelentkezett az Epic.

Csütörtök 16:00 órakor egy egészen meglepő promókép érkezett a Fortnite NEWS oldalára. “Ruin is coming” – ennyi állt csak a sejtelmes alakot ábrázoló kép mellett.

Természetesen a játékosok és a leakerek fantáziája azonnal beindult, többen hozzányúltak kicsit a képhez, hogy jobban kivehető legyen az alak, ám igazából ez sem vitt minket közelebb a “megoldáshoz.

Scenario egyből az egyik kibányászott pickaxe-t, a Demon Skull-t kötötte össze a képpel. Nem lehet letagadni, valóban erőteljesen illett az alak stílusához a csákány. Lucas7yoshi_ később kiegészítette azzal, hogy a csákány biztosan Item Shop-os item.

Az az elmélet is felütötte a fejét, hogy a 8. héten megszerezhető “titkos” skint promózza az Epic Games. Ahhoz azonban talán egy kicsit korán lehet, hiszen tegnap élesedtek csak a hatodik heti kihívások, a v8.30-as fájlokban nagyobb eséllyel találunk utalást a Discovery skinre.

Sokan a kedd 2:00-kor érkező Item Shoptól várták a megfejtést, ám a skin nem érkezett meg a Shopba. Így könnyen lehet, hogy egy sokkal komplexebb dologgal állunk szemben.

Egyes teóriák szerint az ásatásoknak is köze lehet az eseményekhez, hiszen Loot Lake-nél hamarosan elkezdődnek az ásatások és a leakek szerint valamilyen fém tárgyat találnak a felszín alatt. A “Dopey” kódnevű event elején pedig erőteljesen fémes hatású effekteket hallhatunk. Érdekes egybeesés, igaz?

Hamarosan minden kiderül, talán délután újabb teaserrel gazdagunk!

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva