League of Legends

Igazi buff csomag lehet a 9.8-as frissítés – A Riot megosztotta a tervezett tartalmat


Tank metát épít szépen csöndben a kiadó.

A Riot Games egyik vezető pozícióban lévő munkatársa, David “Repertoir” Capurro megosztott egy listát Twitteren, amiben a 9.8-as frissítésben várható tartalmak láthatók.

Ezúttal egyértelműen a buffok irányába kíván dőlni a kiadó, a lista alapján összesen 13 hős számíthat hamarosan pozitív változásra, s csak 3 olyan karakter lesz, aki várhatóan gyengülni fog.

Jól láthatóan folytatja a tankok visszaerősítését a Riot, Repertoir listája alapján Singed, Renekton, Gnar, Ornn, Sejuani, Trundle, Amumu és Nautilus is buffra számíthat. Mellettük ott lesz még off-tank pozícióban Fiora és Camille, a kevésbé szívósabb, sebzésre gyúró hősök csoportjából pedig Jhin, Cassiopeia és Kayn kék formája került fel a listára.

 

Kayle, Morgana és Zed az a szerencsétlen hármas ezúttal, akik Repertoir listája szerint gyengülni fognak. Kayle és Morgana valószínűleg ezen már meg se lepődik, hiszen ők azok, akik a Rework-jük óta folyamatosan foglalkoztatva vannak (leginkább Kayle) a nerfelt karakterek halmazában.

Mindezek mellett a Stormrazor és Bramble Vest tárgyak használói örülhetnek, ugyanis ez a két elem is erősödni fog, viszont a Coup de Grace rúna működése változáson eshet át, ahhoz majd érdemes lesz hozzászokni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva