Overwatch

“Üldözd az igazságot”: Maximilien is megjelenik a Storm Rising során, itt a 2. teaser!

ujsagiro - 5 éve Címkék: info, overwatch, Storm Rising,

Újabb infómorzsa az eventről

Úgy látszik, hogy idén elég komoly hype-ot akar generálni a Blizzard az idei Archives eseménysorozat körül, ugyanis nem vágunk bele egyből a lecsóba: másodjára sem skineket mutattak meg, ahogy az első teaserben sem:

Hivatalos: 16-án startol az új Archives, videó parancs formájában érkezett az első teaser

Ugyanis kikerült Twitterre Storm Rising második teasere is, mely mindössze bő 10 másodperc, de behoz egy ismerős karaktert: Maximilien tűnik fel rajta, ahogy éppen utazik a kocsijában.

“Üldözd az igazságot” az egyetlen szöveg, ami megjelenik a videón, no meg persze az elegáns karakter, ahogy megigazítja a nyakkendőt.

Aki esetleg nem ismerné: Maximilien egy jómódú (van egy kaszinója Monacóban) Omnic, aki a Talon belső bíróságának a tagja. Maximilien-t ismerte a Blackwatch-nek már legalább nyolc évvel a Overwatch felszámolása előtt. Antonio halála után, Maximilien azok között volt, akik vállalkoztak arra, hogy betöltsék az általa elhagyott űrt. Az Uprising után az Overwatch képtelen volt elkapni Doomfistet, így Sojourn ügynök azt javasolta, hogy úgy cserkésszék be, hogy Maximilen legyen a célpont.

Nos úgy tűnik, hogy a küldetés erről fog szólni: Maxot kell elkapnia a Tracer-Mercy-Genji-Winston csapatnak.

borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva