Hearthstone

Emlékeztető: hagyjatok üresen 1 quest slotot minden nap, ugyanis még 10 ajándék pakli vár ránk!


Jöjjenek a küldetések!

Tegnap este óta éles a Rise of Shadows, lehet pörgetni a legújabb deckeket, mindenki túl van már a bontogatáson – legalábbis egy részén, ugyanis a Blizzard további ajándék csomagokkal készült számunkra. Tegnap 1 Rise of Shadows és 1 The Witchwood pakk járt akkor, ha kijátszottunk 25 kártyát standardben, de ezzel nem zárul a sor! Az elkövetkezendő napokban még 10 csomagot üthetünk ki (a 2. napnál tartunk), mutatjuk a részleteket:

  • Ma (valószínűleg este 19:00-kor kapjuk meg, mert akkor került be a kiegészítő is) 5 meccset kell játszanunk Play Mode-ban ahhoz, hogy 1 Rise of Shadows és 1 The Boomsday Project csomag üsse a markunkat.
  • Holnap 20 lapot kell húznunk bármilyen módban 1 Rise of Shadows és 1 Rastakhan’s Rumble pakk fejében
  • Holnapután egyet kell nyernünk Play Mode-ban: jutalmunk 1 Rise of Shadows és 1 The Witchwood pakk
  • Végezetül 100 lapot kell kijátszani (azt nem részletezi a küldetés, hogy hol), ami soknak tűnik a többihez képest, de cserébe az összes tavalyi kiegészítőből és persze a Rise of Shadows-ból is jár 1-1 pakli

Ez összesen tehát 10 csomag! Arra figyeljetek, hogy hagyjatok meg üresen egy quest slotot, különben a játék (jó eséllyel, én személy szerint tegnap is hagytam, úgyhogy megerősíteni nem tudom) elveszi az egyik questet és annak a helyére rakja be az aktuális fentit!

Köszönjük Blizzard!

borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva