Fortnite

Elfogadhatatlan hiba miatt bukott fordulót ZexRow – Visszatért a shotgun bug a világkupán


Elég kínos helyzet, amikor a játék a versenyzők legnagyobb ellensége.

A legjobb Fortnite játékosok jelenleg egytől egyig a világbajnokságra készülnek, vagyis egészen pontosan azon igyekeznek, hogy kijussanak rá. Ehhez most folynak folyamatosan a kliensen belüli kvalifikációs versenyek, amikben ha igazán kiemelkedőt nyújtanak az indulók, behívót kapnak a világkupára.

A TSM szerződött játékosa, ZexRow is éppen a pontok halmozásában volt, amikor belefutott a legnagyobb ellenfelébe, a Fortnite-ba. Így van, jelenleg a játékosok legnagyobb ellensége maga a játék, elvégre olyan őrületes hibákat tud produkálni a legváratlanabb időkben, hogy sokaknak meglepő, hogy még mindig ép a hajkoronája…

ZexRow éppen egy late game harc kellős közepén volt, amikor úgy döntött a játék, hogy kicsit megtréfálja a TSM játékosát. A felvételből jól látszik, egy gyors szerkesztés után ZexRow előkapja a Pump Shotgunját és tiszta találatot szerez ellenfelén. Ez volt az a pont, amire nemet mondott a Fortnite, ugyanis a találat sebzését már nem regisztrálta a rendszer, így ZexRow volt az, aki elbúcsúzott a körtől, holott tisztán ő talált először!

 

Ez talán a játék egyik legidegesítőbb hibája, hiszen tényleg minden klappol egészen addig, hogy a sebzést ki kéne osztania az eltalált félnek, elvégre az elsütött fegyvert is újra kell tölteni ezután a bug után, vagyis valamennyire tudja a rendszer, hogy lőttünk vele.

Egy néhány hónapos játéknál még csak-csak elnéznénk az ilyen jellegű hibákat, ám az már közel vérlázító, hogy a világ legnépszerűbb játékának világkupa kvalifikációján tud ilyesmi megtörténni…!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva