League of Legends

Alapjaiban változott meg Rakan játékmenete a PBE-n – Újra hozzá kell szokni a 9.9-től!


Megérkezett az Invictus Gaming Rakan skin a 9.8-cal, meg is változik a hős a 9.9-ben...

Ha a jelenleg tesztelt változásokat megtartja a kiadó, Rakan a következő frissítésciklusban teljesen máshogy fog működni, mint jelenleg. Egészen pontosan a kombói fognak megváltozni, ugyanis megfosztotta a Riot Games attól a lehetőségtől, hogy a W, valamint az E képességét is használni tudja az ultija során.

 

Ezt kiküszöbölvén teletolták a karaktert movement speed (mozgási sebesség) buffokkal, így az új verzióval szabályosan Flash-nek érezhetjük majd magunkat, egyenesen a képregény oldalairól. Ahogy Blake Smith rioter bejegyzéséből is jól látszik, minden, ami jelenleg Rakan képességei közül kapcsolatban van a movement speeddel, valamilyen erősítést kapott.

Az ultit ha aktiváljuk, akkor jelenleg a PBE-n már nem csak 50% bónusz movement speedet kapunk, hanem 100%-ot, vagyis kétszer olyan gyorsan tudunk mozogni, mint az éles szerveren, ahol már egyébként sem lassú. (Hát még azokkal a tárgyakkal, amik ezt még tovább erősítik…) Ám ez még nem minden, ha ulti közben sikerül effekt alá helyeznünk egy ellenfél játékost, ez a buff 200%-ra ugrik! A jelenleg éles Rakan verzió egy ilyen löket után leereszt, nos a PBE-n minden egyes eltalált ellenfél újralövi majd a bónusz 200%-ot, a bónuszok nem fognak halmozódni, ám így az effektet ki lehet egy kicsit húzni. Ezért cserébe a 4 másodperces használati időt 3 másodpercre csökkentették, így törekednünk kell majd arra, hogy minél több ellenfelet eltaláljunk.

Igazán szokatlan a PBE-s kiadással játszani, nem gondoltuk volna, hogy ennyire beleivódott az általános játékmenetbe az ulti közben használható W és E. Ráadásul nekünk ez úgy tűnt ennyire fel, hogy aki letesztelte, még csak nem is Support játékos volt

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva