League of Legends

Már készül a modell és az animációk – Így néz ki a Little Demon Tristana egy hónap után


Így néz ki egy hónap után a játék második közösségi kinézete.

Valamivel több mint egy hónappal ezelőtt a League of Legends közösség megszavazta a játék második közösségi kinézetét, Renegade Illaoi után 2019-ben Little Demon Tristana lett a nyerő.

 

Néhány nappal a munkálatok elkezdése után a Riot Games egyébként megosztott egy modellt a játékosokkal a hivatalos League of Legends fórumon, ám az egy amolyan “katyvasz” volt még. Az első úgymond kedvcsináló modell Demon Vi szarvából, Omega Squad Tristana fegyveréből és Little Devil Teemo szárnyaiból és farkából lett összegyúrva.

Az első kombinált modell – Riot Games

Irányadónak kiváló volt, a játékosok visszajelzései alapján pedig el tudtak a fejlesztők indulni egy olyan irányba, ami biztosan a legtöbbeknek tetszeni fog.

Egy hónapnyi munka után pedig már körvonalazódik a tényleges Little Demon Tristana modell, a 3D szobrocskát már sikerült elkészíteni, valamint elkezdték optimalizálni, hogy beleilljen a játék grafikai világába.

Az új 3D modell – Riot Games

A tesztek során úgy döntött, hogy Tristana démonizált verziójánál a kék szín fog dominálni, ami mind a modell esetében, mind pedig az effektek esetében szembetűnő lesz. Olyannyira, hogy a W animációjának első verziója is kék színben tündököl, ugrás közben egy kék szárny fogja előrerepíteni a lövészt, majd pedig landolás után fognak felcsapni a kék lángok a karakter körül.

A hangokon is dolgozik már a kiadó, íme az első mérföldköve az új Tristana skin VFX munkálatainak:

Valamint az első egy hónap alatt az is kiderült, hogy melyik irányba halad tovább a kreatív csapat a Splash Art kérdésében, a közösség a trónon ülő démoni Tristanát választotta, így a későbbiekben ennek a különböző kiadásait láthatjuk majd, egészen addig amíg el nem készül a végleges kép!

A győztes Splash Art skicc – Riot Games

Bőven van még mit dolgozni a Little Demon Tristanán, ám már az lenyűgöző, hogy bő egy hónap leforgása alatt ennyi mindent össze tudott dobni a Riot Games. Kíváncsian várjuk a folytatást!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva