Gaming

Egy apró nyom szerint itt kalandozhatunk a következő WOW kiegben


Az infóra éhes játékosok mindig is szerettek találkozásokba bocsátkozni a friss kieg előtt, ezúttal azonban többről van szó.

Ha jól sakkoztak az élelmes fanok, akkor a következő állomás Kul Tiras lesz, mely legutóbb még a Cataclysm kiegészítőben bukkant fel. Az ellenfeleket pedig a Heartstone-ban már kipróbált Old Gods vonalon kell keresnünk a pletykák szerint.

Izgin hangzik, de mi a bizonyíték?

Az egész agymenést természetesen a PTR szerverről előbányászott adatok indították el, közülük is egy új páncél set áll a középpontban. A Kul Tiras Quest Armor kódja ugyanis nagyon hasonló a legutóbbi kiegészítő quest gear elnevezéséhez.

Forrás: PC Gamer

Sőt, ez még mind semmi, a páncél egyik apró részlete egy térképet rejt, amit ha összehasonlítunk az eredeti WoW-os térképpen, nehéz nem észrevenni a hasonlóságot közte és Kul Tiras között.

A térkép és az armor tehát egyértelmű utalásokat tesz, de hogy jönnek ide az Old Gods szörnyei? A játék egyik készítőjével folytatott interjú során nemrég hangzott el az a mondat:

“A Mélység Ura most még börtönében sínylődik, de hamarosan újra szabad lesz!”

A becenév pedig köztudottan az egyik Old Godra, N’Zoth-ra utal.

Forrás: Hearthpwn

Ha ezek után mégsem a találgatásoknak megfelelően alakul majd a kieg, az globális meglepetést okoz majd a játékosok körében. A Blizzard ugyanis már számos korábbi alkalommal igazolta, szívesen spoilerezi el apró jelekkel a következő kieg tartalmát. Kíváncsian várjuk, ezúttal is bejön-e az adatbányász rajongók tippje.

Nyitókép: PC Gamer

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva