League of Legends

A KT Rolster edzője bevállalta: „Hazaúszunk, ha Korea nem nyer a Rift Rivals-on!”


A három főbb ázsiai bajnokság összeeresztése kapcsán kérdezték Lee Ji-hoont, aki nem tartja opciónak Korea második, vagy harmadik helyét.

Ugyan később visszakozott egy nagy mosoly kíséretében, ám a profi League of Legends szcéna követői akár komolyan is vehetnék szavait, hiszen nagy port kavarna az LCK veresége a régiók tornáján. Egyértelműen Korea vonultatja fel a jelenlegi League világ három legjobb csapatát, az SKT T1-t, a Samsung Galaxy-t és a KT Rolster-t. Ezt a triumvirátust a világbajnokságokon is nagyon nehezen izzasztják meg a csapatok, így érdekes lenne, ha szűkített körülmények között sikerülne mindez. Kína még talán okozhat meglepetést a kényelmetlenül agresszív játékával, ám nem sok jót jósolnak a szabad kártyás szintet képviselő harmadik, tajvani ligának.

A KT-nek ráadásul „beépített emberei is vannak”, hiszen a kezdő ötösből, korábban három is megfordult a kínai ligában, Pawn, Mata és Deft személyében.

Egy biztos, ha megtörténik a csoda és Kínát, vagy Tajvant láthatjuk majd a „Rift Rivals LCK-LPL-LMS” trónján, szórakoztató lenne megnézni Fakert és barátait gyors úszva Tajvan és Korea között.

 

Nyitókép: esportsheaven.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva