Counter Strike

Pick’em útmutató – Így fogadj a Major alatt!


Az arany kitűzőre hajtasz? Megmutatjuk, hogy tudsz fogadni és hogy mire érdemes figyelned!

Először is mindenképp szükséged lesz csapatmatricákra, amit akár a főmenüből, akár a fogadás menüjén belül is el tudsz érni. Egy csapatból egyet elég venned, persze olyan csapat stickerét vedd, amelyik szerinted tovább fog jutni.

1. lépés: Gyűjtsd össze az összes csapatot, amelyikre fogadni szeretnél és vedd meg a matricáikat. Fontos, hogy sima matricát vegyél, ne foil vagy holo-t, ugyanis ezekkel nem lehet fogadni!

2. lépés: Fogadj a meccsekre és vigyázz, nehogy későn fogadj, mert ha elkezdték a meccset akkor már a fogadások zárolva vannak!

3. lépés: Szerezz minél több pontot, ehhez el kell találnod a meccseket persze, ami nem könnyű. De ha ügyes vagy, akár az arany trófeát is simán összeszedheted.

Gyakran Ismételt Kérdések

– Mi ez az egész Pick’em, mit lehet vele nyerni?
– Trófeákat, amik az Operation-ökhöz hasonló kitűzőként funkcionálnak, azaz kiteheted a neved mellé a játékban. Vagyis picit e-pénisz, kicsit szakértői villongás, de a lényeg, megmutatja mennyire vágod a profi csapatokat.

– Mennyit kell helyesen tippelnem a Bronz, Ezüst, Arany trófeáért?
– A bronzért 25, az ezüstért 50, az aranyért pedig 75 pontot kell gyűjtened.

– Na de mennyi pontot lehet ezekkel szerezni?
– Összesen 102 pontot tudsz összeszedni, ha mindent helyesen eltalálsz. A csoportkörök alatt 3 pontot kapsz minden egyes helyes tippért (összesen 27 pontot szerezhetsz itt). Ezek után, a rájátszásban pedig 12 pontot kaphatsz minden találatodért a negyeddöntőben, 10 pontot az elődöntőben és 7 pontot kaphatsz, ha eltalálod a győztest (itt 75 pont érhető el).

– Ha csak a matricákat akarom megvenni, de nem érdekel a fogadás, akkor mindegy mikor veszem meg?
– Nem, ugyanis az utolsó napokban 75%-os árengedmények szoktak lenni, ekkor érdemes betárazni, ha nem érdekel a fogadás.

– Ha fogadok valamelyik csapatra, akkor azt a matricát el is bukom?
– Nem, visszakapod, ha vége a meccsnek.

Sok sikert a játékhoz!

Borítókép: Counter-strike.net

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva