League of Legends

7.13 ADC – Kritikus sebzés, vagy kritikus sebzés? Jaj, melyiket válasszam?


Autofilleltek, vagy csak meg akarod mászni a liga létrát és magad mögött hagyni azt a mocsarat, amiben hetek, vagy hónapok óta gázolsz? Segítünk!

A csatornák koronázatlan királya vezeti a lövészek listáját már sokadik frissítés óta. Twitch sebzése a mérkőzés végső stádiumában összehasonlíthatatlan a többi ad carryjével. Nagy távolságból, gyakorlatilag az egész ellenfél csapatot képes osztani, arról nem is beszélve, hogy a problémásabb helyzetekből láthatatlanul tud ellógni. Pillanatnyilag a legjobb vásárlás erre a pozícióra a dupla Zeal kombináció, ami a Warlord’s bloodlust masteryvel teljesedik ki igazán. Amire törekedj: Infinity edge, Statik shiv és Rapidfire cannon! (Twitch esetében még működik a Blade of the Ruined King start, viszont emellé a tárgy mellé a Hurricane + Infinity edge + Statik Shiv kombót ajánlanám.)

Ezen a gondolatmeneten elindulva a magasabb szinteken Caitlyn a második legjobb lövész, óriási lövéstávolságával és kontrolljával. A korai szakasz igazi uralkodója, a csapdáival nem csak az ösvény-szakaszt biztosíthatja be, de még komoly sérüléseket is okozhat az ellenben a garantált fejlövéseivel. Kifejezetten biztonságos választás, ami a középső szakaszban ugyan döcög, ám ha 3-4 tárgyat rápakoltál, igazi pusztítóvá válik.

Tristana (Forrás: eune.leagueoflegends.com)

Arany és környékére kiváló opció még Tristana, az ő esetében is a kritikus sebzést kínáló felszerelések a mérvadóak, ugyan nem darál a feledésbe a korai szakaszban, mint akár egy Caitlyn, vagy jelenik meg hirtelen a hátadban, mint egy Twitch, viszont ha türelmes vagy, mindent viszonoz a kései szakaszban. Aránylag biztonságos farm lehetőséget kínál, főleg az E képességével lehet egész hullámokat elpusztítani. Ha szorul a hurok, akkor pedig szépen komótosan el lehet ugrándozni a Rakéta ugrással és spammelni a nevetést.

Nyitókép: gameinfo.eune.leagueoflegends.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva