Counter Strike

Lezajlott az SK-VP focimeccs, íme az összes gól!


Az SK és a Virtus.pro focimeccse az év egyik legjobb extrája volt a CS:GO meccsek mellé.

Találkoztak már kisebb versenyen és Majoron is, de focipályán még soha. Az SK és a Virtus.pro CS:GO ötöse furcsa kihívásra vállalkozott, a játékosok élőben, a focipályán is összemérték tudásukat. 2×20 perc, a tét pedig 100 000 dollár, a győztes mindent visz, a vesztes hoppon marad.

Lassan lendültek bele a srácok, volt helyzete pasha-nak, coldzera-nak de még Kubennek is, az első találat viszont onnan érkezett, ahonnan a legkevésbé vártuk volna. A kicsit sem atletikus alkatú Snax megforgatta a védelmet, és az első félidő végén megszerezte a vezetést.

A gyors ellentámadás és bedobás is pontosra sikerült, de sokáig nem volt idő örülni. A visszajátszások még a VP gólját mutatták, mikor jött is egyből coldzera.

A felpörgött események mellé egy harmadik gól is csatlakozott, alig 90 másodperccel az első után, a meccsen itt még coldzera találatát lassították vissza, mikor jött Snax és újra lecsapott, így a szünetre 2:1-es VP vezetéssel vonultak a csapatok.

A második félidőben már nem kellett negyed órát várni egy gólra, a közönség kedvence, pasha is betalált egy eladott labda utáni 1v1 után.

Tíz perccel a vége előtt aztán coldzera ismét villant, miután a csapat kihagyta a kihagyhatatlant, a semmiből mégis begyötört egy gólt. Ismét szoros, 3:2-re feljött az SK

De úgy tűnik coldzera góljai szinte mágnesként vonzzák a VP válaszait, ezúttal pasha eresztett el egy bombát pár másodperccel később, ismét kettővel vezettek a lengyelek.

A szoros eredményhez ezúttal az 1997 óta az SK-nál lévő, egykori Quake játékos Kane kellett, TACO passza után már csak egy volt közte.

És ha már elkezdte, vágott még egyet egy ajándékba kapott labda után, máris 4:4 volt az állás.

De az igazi fordulat csak ekkor jött, érkezett Alex Müller, az SK tulajdonosa, és bevágta a győztes gólt egy perccel a vége előtt.

A meccs gólkirálya címért négyes holtverseny alakult ki, hiszen Snax, coldzera, Kane és pasha is 2-2 gólt szerzett. Hiába, ezeknek a srácoknak a CS:GO-n kívül úgy tűnik ez is jól meg.

Így persze továbbra sem érthető, miért esett ki olyan hamar a VP az ESL One: Köln csoportkörében, inkább rágyúrtak volna akkor már a focira, pénzben kb hasonló a két történet.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva