League of Legends

7.13 Top – Utolsó esély a tankok uralma előtt?


Autofilleltek, vagy csak meg akarod mászni a liga létrát és magad mögött hagyni azt a mocsarat, amiben hetek, vagy hónapok óta gázolsz? Segítünk!

A felső ösvény úrnője továbbra is Riven. A Death’s dance tárgy buffja óta letaszíthatatlan a trónról. Szörny az örvényben, gyakorlatilag bárkit képes egy az egyben két vállra fektetni, kiváló a csapat harcokban, valamint képes beugrani az ellenfél lövészéért és egy csapással kivégezni. Vigyázz vele, mert egy könnyen játszható karakter, viszont rettentően nehezen tudsz a mesterévé válni. Magasabb szinteken ajánlott.

Alacsonyabb szinteken (Arany és alatta) Fiora a leghasznosabb hős. Ugyan arra képes, mint Riven, közel megegyeznek a tárgyaik, viszont Fiora manából dolgozik, így sokkal okosabban kell bánni vele, cserébe nem kell oldalnyi kombót bemagolni ahhoz, hogy hasznos legyen.

Jarvan IV és Renekton (Forrás: lolheros.blogspot.hu)

Magas és alacsony szinteken egyaránt, Jarvan IV igyekszik felkapaszkodni a csúcsra. Ha álmod, hogy az ellenfél carry hőseit stílusosan porba tipord, akkor Demacia hercegét neked találták ki! Ráadásul a buffolt tank tárgyakkal még a szorosabb helyzetekben is megbízható. Az egész játék egyik legjobb tömegkontroll (CC) ultijával rendelkezik, amit irdatlanul nagy sebzése támogat.

Ha szeretsz AFK farmolni, akkor nyugodtan magadhoz vehetsz egy Maokait. Az idegtépően unalmas ösvény szakasz után, fél kézzel meg is nyerhetsz egy meccset az izgága fával, irreális mennyiségű és mértékű CC képességével és tankosságával. Egyszerű, kis rizikó – nagy profit karakter.

 

Nyitókép: lol.gamespace.hu

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva