Counter Strike

Déltől játszik a HellRaisers, ma kezdődik a DreamHack Malmö kvali


Kiderült, hogy ki kivel fognak játszani DeadFox-ék a 250 000 $-os bajnokság selejtezőjében.

Mivel a HR kiesett a Major kvalifikációról, elég sok lehetséges DeadFox mérkőzés marad ki az életünkből. Ám most újra megmutatja magát a kedvenc csapatunk és ismét szurkolhatunk nekik, hogy ezúttal sikerüljön tovább jutni a bajnokságra, ahol ismét szembe szállhatnak az igazi nagy nevekkel és megmutathatják hogy több van bennük.

EU, NA csapatok | Forrás:HLTV

16 csapat küzd a továbbjutásért az európai és az észak amerikai régiókból szintén ennyi, így összesen 32 csapat küzd meg, viszont mindössze 3-an fognak továbbjutni. Az európai csapatok számára 2 hely van fenntartva, míg az amerikaiaknak csupán 1. Viszont jól látható, hogy az EU csapatok között sokkal nagyobb lesz a versengés, jóval több nagy név fordul meg a selejtező során, ott lesz az EnVyUs, a GODSENT, a mouz illetve a FlipSid3 is.

 

HR vs. AliGon | Forrás:HLTV

Jelen esetben a HellRaisers az AliGon csapata ellen fognak játszani, amiről nem sokan hallhattunk, pedig egy svéd csapat ez is, csak úgy mint a NiP vagy a fnatic. Az odds-okat elnézve nem számítok váratlan fordulatokra, aki most fogadni szeretne a meccsre az nem jár valami jól, ugyanis az 1.04 körüli szorzó nem a legideálisabb, ellenben az AliGon-ra 6.7 körüli szorzó van, ez sok mindent elárul.

Bracket | Forrás:HLTV

Sajnos nem fog játszani a FlipSid3 ellen a HR, így nem tudnak visszavágni nekik azért a Major selejtezőért történtekért, de az biztos, hogy nem lesz könnyű dolga DeadFoxéknak, ugyanis valószínűleg  a GODSENT-et és az EnVy-t is el kell verniük, ha tovább szeretnének jutni.

Ha szeretnéd figyelemmel követni a HR – AliGon meccset, itt tudod megtenni.

Minden esetre sok sikert DeadFox, gyerünk HellRaisers!

Nyitókép

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva