League of Legends

Romokban a Fnatic legenda birodalma


Sikertelen igazolások, gyenge teljesítmény jellemzi a PSG eSports nyári formáját. A bajnokságnak még nincs vége, de ők már biztos kiesők.

Az eSport szakágért felelős, volt Fnatic játékos, Yellowstar most rendesen törheti a fejét, mert klubja nagy bajban van. Az európai profi liga második osztályának tekinthető EUCS-ben még nem sikerült egyetlen mérkőzést sem nyerniük, így egy fordulóval a vége előtt már kiesőnek számítanak. Érthetetlen, mivel a tavaszi szezont ugyan nem felhőtlenül, viszont egyáltalán nem reménytelenül zárták. Egy hajszál választotta el őket a rájátszástól, ám a legfontosabb mérkőzésükön végül vereséget szenvedtek a Fnatic Academy csapatától.

PSG játékosok egy EUCS meccs után (Forrás: lequipe.fr)

A nyári idény elején ráadásul még erősíteni is sikerült a csapatot, felturbózták a lövész és a támogató pozíciót, előbbit Nadeus, utóbbit Noxiak személyében. Noxiak LCS tapasztalattal is rendelkezik, így stabil pontnak ígérkezett. Az új felállás viszont gyorsan lezuhant a hype-vonatról. Középszerű, rendszerezetlen játékukkal és halmozott egyéni hibákkal teletűzdelt meccseikből végül egy darabot sem sikerült behúzniuk. Ezt a hibát egy támogatócserével próbálták orvosolni, Noxiakot a volt Fnatic Academy és Fnatic játékos, Klaj váltotta. (Érdekesség: Ugyan ez a váltás történt a Fnatic LCS csapatában is 2016-ban, Noxiakkal nem ment úgy a csapatnak, ahogy tervezték, így felkaroltak egy fiatal tehetséget Johan Olsson – Klaj-t. Biztosan jóban vannak…)

Az újabb frissítés is eredménytelennek minősült, további vereségek követték egymást, így mostanra már biztos, hogy elveszíti a pozícióját a Paris Saint-Germain az EUCS-ben.

 

Nyitókép: team-aaa.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva