Overwatch

Nincs nyugalma Roadhognak, újabb változás várható


Most viszont végre nem a Chain Hookon fog variálni a Blizzard, hanem a hős jellegén szeretnének változtatni.

Amíg vannak olyan karakterek, akikhez a megjelenés óta alig nyúlt hozzá a Blizzard (például Tracer vagy Winston), addig olyan hősök is akadnak az Overwatch-ban, akiket kis túlzással havi szinten zaklatnak különféle buffokkal és nerfekkel. Ilyen Roadhog is, aki az elmúlt időszakban elég gyakori vendég volt a patch note-okban: leginkább a Chain Hookon és a sebzésén variáltak a legkülönfélébb módokon, azzal a céllal, hogy a kampóval berántott ellenfeleket ne lehessen annyira könnyű one-shotolni.

Ezekkel a változtatásokkal persze hős funkciója is sokat gyengült, hiszen pont ez az előrántós, egylövéses taktika volt az, ami megadta a tank egyik fő jellegzetességét. A legutóbbi patch-csel csökkent is Roadhog népszerűsége, a Blizzard azonban nem hagyja ennyiben. Szeretnének egy kicsit más jellegű hőst formálni belőle. Geoff Goodman dizájner a hivatalos fórumon el is kotyogta, hogy már tesztelik az új verziót.

Forrás: Blizzard

“Már elkezdtünk tesztelni néhány dolgot Roadhog kapcsán. A változások fókuszában inkább a védelme van, mintsem a támadó képességei. A Hook kombó ugyan gyengült, de még mindig elég sok sebzést ki tud osztani. Ha nőnének a túlélési esélyei, jobb helye lenne a metában.”

Nagyon úgy hangzik tehát, hogy a Blizzard inkább “tankosítani” szeretné Roadhogot, a klasszikus értelemben véve, kicsit elkanyarodva a DPS irányból. Hogy pontosan milyen módon tervezik ezt, azt egyelőre csak ők tudják, ám ha már zajlanak a belső tesztelések, akkor bizonyára néhány héten vagy egy-két hónapon belül a PTR-szervereken is kipróbálhatóak lesznek a tervezett változtatások.

Ti min módosítanátok?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva