Gaming

Itt az új Humble Bundle – Több mint 200 $-t spórolhatsz a zombi invázióval


12 $-ért letudhatod a nyár fennmaradó felére az összes játékodat, de ha csak 1 $-d van, akkor is bezsebelhetsz 3 steames játékot.

Rég volt ilyen jó ajánlat a Humble Bundle-nél, meg úgy az egész online piacon. Amióta nincs flash deal a Summer Sale-en, azaz villámárú játékok, amikre le lehet csapni jó áron, azóta az egész Steames nyári vásár valahogy nem az igazi. Vannak akciók, de olyan durván jó vételek nincsenek mint régen. Régen minden jobb volt? Na azért a Humble Bundle még mindig itt van és néha egész jó ajánlatokat szúrnak oda nekünk.

Most a CAPCOM-mal kooperálva kihozták a legújabb ajánlatukat, ami 2 hétig tart.

Minden játék Steames és szinte nincs közte olyan csomag, amibe ne lenne jó játék, ám ezúttal a legdrágább csomagot éri meg megcélozni.

1$-os csomag

Ezek közül a Devil May Cry-t emelném ki, ami egy igazi klasszikus, de a másik két játék sem tűnik rossznak, főleg ha hozzá vesszük az ár/érték arányukat.

Átlagáras csomag

Ez a csomag az átlagártól függ, ez a cikk írásának az időpontjában 7,3 $, ami valószínűleg azért ennyi, mert a legnagyobb csomag a legjobb ajánlat jelenleg. Persze az 1$-os csomag ajánlatait is megkapjuk az árért.

Itt már helyet kaptak a  Resident Evil HD feldolgozásai, illetve a Resident Evil 6 mellett a Dead Rising 2: Off the Record nevezetű játékok is. Nekem az elmúlt pár évben a legnagyobb meglepést az a Dead Rising sorozat okozta, ez egyfajta GTA, csak zombikkal. Hatalmas hentelések, fegyver moddingok, gyűjtögetés vár ránk ezekben a játékokban. A legjobb pedig, hogy nem veszi magát olyan komolyan maga a játék sem, hatalmas poénokat, easter egg-eket tartalmaz. Mindenképp érdemes kipróbálni.

A fullos 12$-os csomag

Itt megkapjuk az összes játékot, ezen felül pedig a Dead Rising 2. és 3. részét. Ennyiért kihagyhatatlan.

Na de mennyi az annyi? Összesen, ha teljes áron szeretnénk ezeket a játékokat megvenni, akkor 229 $-t kellene lepakolnunk arra a virtuális asztalra, ami még középárfolyammal is számolva, több mint 61 000 Ft! Na mindez 12$-ért a miénk lehet, ami 3200 Ft, ez pedig 10 játékért elég kedvező ajánlat. Szóval akinek bármelyik játék megtetszett, annak vásárlásra fel!

Itt tudod megvenni a játékokat.

Ízelítőnek pedig itt egy TheVR-os gameplay:

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva