Counter Strike

Visszatérnek az eltiltott bundázók? Ez a beszélgetés nagyon arra céloz


ESL megbeszélés, új Brax szerződés ... Egyre több jel utal rá, hogy visszaengedik a régebben bundázás miatt kizárt játékosokat.

Az ESL pár napja már elhintette, az ESL One: Köln után hivatalos állásfoglalást tesznek közzé az egy hónappal ezelőtti megbeszélésen elhangzottakról. Vagyis arról, vajon visszaengedik-e a csalással lebukott eltiltottak után a bundabotrány érintettjeit is?

A döntés tehát már megvan, csak nem árulták el senkinek. Elképzelhető azonban, hogy valami mégis kiszivárgott, hiszen az egyik eltiltott swag elhintett némi infót a dologról.

Brax, vagy swag, ahogy tetszik, aki jelenleg ki tudja miért de a Cloud9 igazolt játékosa arról beszélt, egyelőre csak streamel a csapatnál, de lehet, meghosszabbítják szerződését.

Adja magát a kérdés, miért lenne szükség ilyen lépésre egy Cloud9-tól, ha nem remélnék, hogy nagyobb versenyeken is kamatoztatni tudják a srácban rejlő tehetséget.

Mondjuk ez a tehetség egyszer már a visszájára sült el, amikor a csapat szándékosan bukta el a meccset a sokkal esélytelenebb Netcodeguides ellen.

Nyitókép: YouTube

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva