Hearthstone

Egyetlen apró változás, a Shaman mégis óriásit nyerhet vele


Az altípust kapó Jade Spirit új szintre emelheti az Elemental Shamant.

A néhány napja befutott legutóbbi Hearthstone patch legfontosabb eleme a The Caverns Below nerfje volt, aminek köszönhetően alighanem búcsút inthettünk a Quest Rogue-nak – egy időre legalábbis biztosan. Van azonban itt egy másik változás is, aminek szintén hatása lehet a metára – sőt, sokan már a kísérletezést is megkezdték…

Quest Rogue nerf és ingyen Aréna: ezt hozta a legújabb Hearthstone patch

A patch-ben néhány lény megkapta az elementál altípust, egyikük esetében ez pedig különösen sokan jelent: ez nem más, mint a Jade Spirit. Alapból is egy kifejezetten erős lapról van szó, amely alapkelléke a Jade-mechanikára építő deckeknek, az elementál kaszt azonban teljesen új szintre emelheti az erre a szinergiára építő deckekben. Mutatjuk, miért!

Forrás: Hearthpwn

A kulcs a Servant of Kalimos, az elementál deck egyik legjobb lénye. Ideális esetben a negyedik körben kirakunk egy elementált, az ötödik körben pedig jön ő, hogy felfedezzen nekünk valami finomságot. A Jade Spirit két ponton is kapóra jön:

  1. Az újabb elementál 4-drop miatt még hatékonyabban tudunk curve-ön játszani
  2. Akár egy újabb Jade Spiritet is elő tudunk szedni a Discoverrel

Nem elég tehát, hogy megbízhatóbbá válik a deck optimális tempója és a szinergiák működése, de a Jade Golem-termeléseket is újabb szintre emelhetjük!

Forrás: Hearthpwn

Sokan meg is kezdték már a kísérletezést az “új” Elemental Shamannal. A klasszikus Midrange változat mellett van, aki kicsit kontrollosabbra hangolta a decket, de olyan is akad, aki inkább a Token Shaman irányába tett néhány lépést. A közös pont az, hogy a Jade-package (Jade Claws, Jade Spirit, Jade Lightning, Aya Blackpaw) mindenhol ott figyel. Ha te is kedvet kaptál hozzá, mutatunk néhány paklilistát!

Wirer paklija | Forrás: Hearthstone Top Decks
Zanananan paklija | Forrás: Hearthstone Top Decks
StrifeCro paklija | Forrás: Hearthstone Top Decks
RayC paklija | Forrás: Hearthstone Top Decks

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva