Fifa

Hol folytatja Alex Hunter? Íme a lehetséges bajnokságok!


Az előző szezon a Premier League-ről szólt, most jöhet a nemzetközi rivaldafény. De hol?

A focirajongók ezekben a hetekben tág szemekkel figyelik az átigazolásokat, ebben az időszakban minden erről szól a világfutballban. De a virtuális foci háza táján is egyetlen dolog foglalkoztatja csupán az embereket: hol folytatja Alex Hunter?

Bizony, a FIFA 18-ban visszatér a tavalyi részben bemutatkozott sztori mód, a The Journey, melyben egy fiatal tehetség karrierjének kezdetébe csöppentünk bele, döntésekkel befolyásolva a történet alakulását. Ez persze nem újdonság, már egy hónapja tudjuk, hogy lesz folytatás. De mit tartogat majd vajon?

Ehhez kerültünk most egy kicsit közelebb, a Redditen ugyanis nemrégiben felbukkant egy screenshot, rajta hat lehetséges ligával:

Forrás: Reddit

A Premier League, a Bundesliga, a La Liga és a Ligue 1 eddig is benne voltak a pakliban, a fenti trailer is tett rájuk elég egyértelmű utalásokat. Az Egyesült Államok és Brazília azonban olyan úti célok, melyekre előzetesen kevesen gondoltak, hiszen mégiscsak egy fiatal tehetségről beszélünk, aki Európában szeretne kiteljesedni.

Váratlan fordulatot vesz a történet? Az amerikai FIFA-rajongóknak szeretnének ezzel kedveskedni? Vagy esetleg csak arról van szó, hogy Alex ezekben az országokban kezdi meg a szezon előtti felkészülést a csapatával? Kérdések, kérdések, a válaszokra azonban még várni kell – legkésőbb szeptember végéig, ekkor jelenik meg a FIFA 18.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva