Counter Strike

Pasha interjú a fociról, a streamelésről és a nyugdíjról


A Major előtt összegyűltek a felhők a Virtus.pro fölött, de a bicepszkirály nem izgul.

De ha őszinték akarunk lenni, ő sosem szokott. Sőt, a verseny pörgeti fel igazán! Az egykori Major MVP a Slingshot esports-nak adott interjújában szinte minden forró témát körbejárt, a csúfos kölni szerepléstől az SK elleni focimeccsen át egészen a rá váró nyugdíjig.

Mike Stubbs: Hát ez a kölni kiruccanás nem egészen úgy alakult, ahogy vártátok, mi csúszott félre?

pasha: Igazából az elmúlt félév. De tényleg, az egész, minden egyes meccs! Új irányítónk van, hozzá kell szokni az új stílushoz, ez pedig időbe telik.

Mike Stubbs: Min kellene változtatni, hogy a Major már jobban menjen?

pasha: Annyit tudunk tenni, hogy még többet játszunk. Az aim párbajokra fókuszálunk, hogy mi nyerjük a face-eléseket. Kölnben ez pocsékul ment, de persze rengeteg más is van még itt. Figyelnünk kell majd Krakkóban az aimra, a körhívásokra, a stratégiára, mindenre. Kemény menet lesz, de felkészülünk rá.

“K*rwa, k*rwa, k*rwa!” – Byali mesterien képes kinyírni magát – gamer.hu

Láttunk már hasonlót versenyen is, de eredeti TS aláfestéssel még szebb! Praccon esett az alábbi gyöngyszem, a Majorra készülő Virtus.pro életében nem ez lesz a kedvenc kör. De legalább a hangulat jó a csapatban, ami szintén nem elhanyagolható, hiszen nemrég még a feloszlás szele is lágyan azért, de megcsapta őket.

Mike Stubbs: Hogy jut időd emellett edzőterembe is járni?

pasha: Normál esetben heti 3-4 nap a gyúrásadagom. Most viszont nulla, szüneteltetem a rengeteg eseményre való készülés miatt. Illetve ott a család. Hiába kelsz fel korábban, hogy beleférjen egy reggeli edzés, ha sír a baba akkor nincs mese, otthon maradsz.

Mike Stubbs: Elképzelhetően tartod, hogy ha egyszer kiszálsz ebből az erőltetett menetből, az egész rohanásból, streamerként azért folytatod majd?

pasha: Őszintén szólva nekem kell az adrenalin. Egy ilyen eseményen pedig ez mindig megjön. A stream más, ott a rajongókkal beszélgetsz, játszol velük és a haverokkal, lazultok. Szeretem azt is, de nekem az nem elég. Kell a pörgés!

Mike Stubbs: Ha már haverok és pörgés, mi ez az SK elleni focimeccs?

pasha: Bizonyíték arra, hogy az esportolók nem csak lusta kockák, akik egész nap a gépet püfölik. Hadd lássák az emberek, hogy igenis tudunk futni, focizni is, ráadásul nem is rosszul!

Lezajlott az SK-VP focimeccs, íme az összes gól! – gamer.hu

Az SK és a Virtus.pro focimeccse az év egyik legjobb extrája volt a CS:GO meccsek mellé. Találkoztak már kisebb versenyen és Majoron is, de focipályán még soha. Az SK és a Virtus.pro CS:GO ötöse furcsa kihívásra vállalkozott, a játékosok élőben, a focipályán is összemérték tudásukat.

Az interjú eredeti nyelven az alábbi linken olvasható.

Nyitókép: CSGO Wallpapers

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva