Counter Strike

Megvan a DreamHack Valencia első döntőse


Kiélezett 2:1-es győzelemmel a svéd ötös jutott először a fináléba, a csalódott csapatok versenyén.

Egy nappal a Major előtt ki menne le egy DreamHack tornára – merül fel a jogos kérdés. Hát az, aki nem jutott le a Majorra, ennek köszönhetően a rendkívül csalódott NiP, EnVyUs, Heroic trió itt próbált egy kis nyári zsebpénzt és némi világranglista pontot gyűjteni.

Az EnVyUs – NiP találkozón, a verseny első elődöntőjén a nindzsák ismét igazolták, Cache koronázatlan királyainak számítanak a mostani mezőnyben. Az új lineup már az ESL One Köln alatt is igazolta, ez a pálya a vérükben van, négyből négy meccset nyertek rajta.

Ezúttal a DreamHack Valencia elődöntőjében szintén ezt választották saját mapjunknak, és szükség is volt a győzelemre, miután a saját választású Inferno-t Screamék behúzták 16:8-ra.

A NiP támadó oldala egyszerűen ellenállhatatlan a mapon, az agresszív köröket és kitolt pozíciókat pedig CT-ben is szívesen húzza meg Xizt. A támadó oldalt 9:6-ra nyerték, a vége 16:10-es NiP siker lett.

A döntő mapon, Trainen lendületben maradt a NiP és egy 10:5-ös CT félidő után nem hagytak sok kérdést a győztest illetően. Agresszív, új stílusuk még a vonatok között is kamatozott a svédeknek, 16:9-re nyerték a mapot, a meccs emberei a veterán playerek, GeT_RiGhT és f0rest lettek.

Forrás: HLTV

Nyitókép: DreamHack

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva