Overwatch

Hivatalos: ránk is ezek a Loot Box arányok vonatkoznak


A Blizzard megerősítette, hogy minden régióban ugyanakkorák a nyitási esélyek az Overwatch Loot Boxaiból.

Az elmúlt egy évben a játékosok rengeteg adatot gyűjtöttek már, így nem nagyon van új a nap alatt, mindig jól jön azonban egy hivatalos álláspont, amely tiszta vizet önt a pohárba. Az Overwatch és a Loot Boxok esetében ez most megtörtént: a Blizzard megerősítette, hogy minden régióra ugyanazok a nyitási arányok vonatkoznak – írja a Dot Esports.

A gyakorlatban ez az alábbi három dolgot jelenti:

  • Minden Loot Boxban van legalább egy Rare (vagy annál ritkább) item.
  • Epic item átlagosan minden öt és feledik Loot Boxban van.
  • Legendary item átlagosan minden tizenhárom és feledik Loot Boxban van.

Ha százalékokra fordítjuk le a fentieket, az azt jelenti, hogy Epic itemet nagyjából 18.2%, Legendary itemet pedig körülbelül 7.4% eséllyel nyithatunk egy dobozból.

Forrás: Blizzard

Az egész mozgolódás az Overwatch Loot Boxok nagy titka körül néhány hónappal ezelőtt indult, amikor is Kínában bevezettek egy új szabályozást, amely arra kötelezte a játékfejlesztőket, hogy tegyék publikussá az ehhez hasonló loot rendszerek adatait. A Blizzard ennek megfelelően le is közölte a számokat, melyek megegyeztek a fentiekkel, nemrégiben pedig Dél-Koreára vonatkozóan is közzétettek pontosan ugyanezeket az adatokat

Már ennyi alapján is sejthető volt, hogy bizonyára nincs különbség az egyes régiók között ilyen tekintetben (ami logikus is), most azonban, hogy a Blizzard is megerősítette mindezt, már tényleg nem kell kételkednünk a százalékokban!

Borító: Blizzard

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva