League of Legends

Hoppá, Kayn még lehet hasznos lesz – Jön a buff!


Jelenleg megoszlanak a vélemények, hogy Kayn igazából mire jó, vagy van-e értelme használni. Ezek után nem lesz kérdés!

Robban a Kayn bomba, a következő frissítéstől talán már hasznunk is lesz vele a szurdokban. Alig van kint egy hete, de már kapott hideget, meleget. Eleinte nem sikerült kihasználni, a két formából csak az egyik tűnt hasznosnak, majd ez a gyengébbik Árnyék forma lett a közhiedelem szerinti túl erős kiadása. Megy a ping-pong, de az átütés még nem történt meg.

Pihenő közben (Forrás: surrenderat20.net)

Teljesen mindegy mit gondolunk, hogy erős, vagy gyenge, az ultija jelenleg szinte semmit sem ér. Egy olyan képességről beszélünk, ami képes 1v5 szituációba is sodorni, viszont annyira kevés sebzést oszt, hogy már-már meg sem éri használni. Egyedül a Darkin formában volt hasznos, de az is csak egy Spirit Visage-el kombinálva, ám úgy képes volt 100 HP-ról körülbelül maxra rántani minket.

Ezen az „apró” problémán segít a Riot egy kis ulti sebzés buffal. Megjelent a PBE-n ugyanis egy új verzió, ahol nem 110%-os a bónusz AD scale, hanem 150%!

A frissített Umbral Trespass (Forrás: dotesports.com)

Lássuk mit is jelent ez a valóságban, jöjjön egy kis matek! Ha megvesszük a 7.14 uralkodó AD tárgyait – Warrior dzsungel tárgy, Youmuu’s Ghostblade, Black Cleaver, Duskblade – összesen 210 bónusz AD sebzést halmozunk fel. Az ulti jelenlegi formájában ez 231 sebzést dob hozzá a képesség alap 350-es sebzéséhez, így összesen 581-et csaphatunk az ellenfélre.

Na, most jön az új verzió! Ugyan ezzel a felállással, csak az új, 150%-os buffal mindez már összesen 665-re ugrik. Ez közel 100 plusz fizikai sebzést jelent!

Kayn formái (Forrás: surrenderat20.net)

Erősebb lesz hát Kayn, legalábbis hatos szinten lesz egy kis nyomása a jelenlétének. Így már biztosan prioritást fog élvezni a Solo meccsek pick fázisában és lassan, de biztosan eléri azt a pozíciót, amit szántak neki a tervezőasztalon. Egy biztos, jelenleg nagyon nem erős, viszont ezzel a módosítással éppen tökéletes lehet, egy kiegyensúlyozott és hasznos harcos. Az újítás még csak most látott napvilágot a PBE-n, tehát még 1-2 hétig biztosan szerencsétlenül kapálózó Árnykaszások armadájával fogunk találkozni a rangsorolt meccseinken…

 

Nyitókép:eune.leagueoflegends.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva