League of Legends

Változik Malphite és Maokai – A Riot tervei a jövőre nézve

Cloud - Igrici Áron - 7 éve Címkék: 7.16, patch,

A 7.15-ös komoly metát érintő változtatások után sem áll meg az élet, máris kaptunk egy kis ízelítőt a 7.16-ból!

Ugyan éppen csak megkaptuk a 7.14-et, a Riot már a 7.16-os frissítés megtervezéséhez is hozzálátott már. Maokai és Malphite például a lista élén állnak.

Mivel a 7.15 egy nagy meta-változtató húzás lesz, készülve a világbajnokságra, így az első lehetőség az átlagos hősök alakítgatására legelőször a 7.16. Jayce, Galio, Kalistam Caitlyn, Elise további nevek a listán, de róluk még nem tudni olyan konkrétumokat, mint a korábban említett két tankról. Minél közelebb kerülünk, annál pontosabb lesz, hogy mit szeretnének ezzel a csoporttal kezdeni.

Garen és a Baron (Forrás: eune.leagueoflegends.com)

Malphite képességei nagyon egyszerűek az élő szerveren. Ezen szeretne a Riot egy Garen-szerű módosítást végrehajtani, hogy ne fejetlenül zongorázzuk végig a lehetőségeink, hanem kis taktikázás is kelljen a képességeink használatához.

Ironside Malphite skin (Forrás: leagueoflegends.wikia.com)

Maokai Q képességének töltési idejét vagy sebzését gyengítenék, jelen helyzetben eléggé erősnek minősül, tekintve, hogy egy utility-tank karakterről beszélünk. Nem lenne szabad ilyen mennyiségű sebzést osztania, lényegesen rövid pihenővel. Valamint Mao a jelenlegi Cinderhulk-Jungle metába kiválóan illik, olyannyira, hogy sok más hőst az árnyékba taszíthat. Ennek fényében alakulhat még további módosítás, esetlegesen az alapadatait tekintve.

Maokai (Forrás: surrenderat20.net)

A jelentések szerint Orianna és Syndra domináns választási százalékát is meg fogják csapolni, túlontúl sokat választják profi szinten őket, ennek hatása pedig a solo rangsorolt meccseken is meglátszik. Komoly nerf elé nézhetnek, ideje kicsit felfrissíteni a lehetőségeket a középső ösvényen.

 

Nyitókép: eune.leagueoflegends.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva