Gaming

Egy évig még tuti menekülünk a Dying Light zombijai elől


Szuper hírek: a fejlesztők masszív DLC-áradattal készülnek!

Lassan már Dunát lehetne rekeszteni a nyitott világú zombis-túlélős-menekülős-craftolós játékokkal, ez azonban még nem jelenti azt, hogy nincsenek köztük olyanok, amik a mai napig nagyon népszerűnek számítanak. Sőt!

Itt van például a Dying Light, mely ugyan viszonylag régi címnek számít már (2015 januárjában debütált), a rajongótábor azonban a mai napig kitart. De még mennyire! A fejlesztőcsapat, a Techland elmondása szerint heti szinten 500 ezer játékos barangol még mindig Harran városában, és annak környékén, éppen ezért úgy döntöttek, hogy még egy évig garantálják a Dying Light támogatását új tartalmakkal!

A következő 12 hónapban 10 új DLC fog érkezni a játékhoz, melyek teljesen új, még nagyobb kihívást nyújtó ellenfeleket, új játékbeli eventeket és “még sok-sok-sok egyebet” fognak tartalmazni – árulta el a Dying Light producere, Tymon Smektala. A legjobb az egészben, hogy a kiegészítők teljesen ingyenesek lesznek, méghozzá mindegyik platformon.

Hogy kapjunk egy kis képet arról, mire is számíthatunk, a Techland összedob nekünk ízelítő gyanánt egy “nulladik” DLC-t, melyet hamarosan közzé is fognak tenni – ez nem lesz része a tíz bejelentett kiegészítőnek. A fenti videóban ebből is kaptok egy kis kóstolót, belsőségekben nem lesz hiány!

Borító: dyinglightgame.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva