League of Legends

Új vokált kapott a Pentakill metál banda!


Több év után újra munkában a sokak által kedvelt csapat. Két új számmal és egy új taggal tértek vissza!

Úgy tűnik Runeterra legnagyobb, s az is lehet egyetlen metál bandája tagfelvételt hirdetett, mert bővül a banda! Kayle egy érdekes választás, hiszen angyal lévén egészen kívül esik a karakteréből a hörgés és az ordibálás. Nem éppen az angyali-hang jellemző a metál zenei stílusra.

Vagy mégis? A banda már ki is adott legújabb vokáljával egy számot, a rajongóknak kellett már ez, mint egy falat kenyér, hiszen az utolsó Pentakill album 2014-ben jelent meg.

Néhány napja tehát már ismerhetjük a hangot, viszont azt, hogy ki énekli, eddig csak találgatni tudtuk. Sokan Evelynnre tippeltek, de voltak akik éppen Kayle testvérére, Morganára adták volna a voksukat. Egy biztos, a nagy átlagnak leesett az álla, amikor bemutatták Pentakill Kayle-t!

Aki a korábbi tagokat részesíti előnyben, azok se csüggedjenek Yorick 2016-os textúra frissítése után a banda többi tagja is megkapja a magáét! Sona, Mordekaiser és Olaf is frissebb formában zúzhatja a metált.

A frissített hőskinézetek (Forrás: surrenderat20.net)

A wardolni kedvelő játékosok a banda tagjai nélkül is kimutathatják rajongásukat, ugyanis az új tag eljövetelével egy új, tematikus ward skint is kaptunk.

Pentakill Ward (Forrás: twitter.com)

Váratlan, ám mégis kiváló választás volt Kayle bevétele a bandába. Valamit nagyon jól csinál a Riot Games a hőskinézeteknél, mert az utóbbi időkben nehéz olyan skint, vagy skin családot mondani, ami nem sikerült volna jól. A vérszívásuk keserédes ünneplésére hördüljön fel a felfrissült Pentakill másik új száma, a Bloodthirster!

 

Nyitókép: surrenderat20.net

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva