Gaming

Az első GTA 6 életjelek!


Már zajlanak az új Grand Theft Auto motion capture munkálatai.

2004, 2008, 2013. Hogy mik ezek a számok? Ezekben az években jelent meg az legutóbbi három “teljes értékű” GTA-játék, a Grand Theft Auto: San Andreas, a Grand Theft Auto IV és a Grand Theft Auto V. A sorminta nem teljesen egyértelmű, na meg persze mind jól tudjuk, hogy a videojáték-fejlesztés nem ilyen egyszerűen működik. Azzal azonban nem tévedünk nagyot, ha azt mondjuk: ideje lenne, hogy lassan mutasson némi életjelet a sorozat.

…na nem mintha annyira rá lenne szorulva: a Grand Theft Auto V minden eddiginél nagyobb sikereket hozott. Világszinten több mint 80 millió példányt adtak el belőle öt különböző platformon, amivel ott van minden idők öt legnagyobb példányszámban eladott játéka között. Emellett a mai napig jönnek a kisebb-nagyobb frissítések az online részhez.

Forrás: Rockstar

Négy év mindenesetre hosszú idő – ennyi idő telt el az ötödik rész premierje óta -, így sejthető, hogy a Rockstar boszorkánykonyhájában már készül valami a háttérben. A 2018-as év bizonyára a Red Dead Redemption visszatéréséről fog szólni, hiszen tavasszal jön a nyitott világú western régóta várt folytatása a San Diego-i részlegtől. 2018 végén vagy 2019-ben azonban könnyen eljöhet a GTA 6 ideje is.

Mert hogy a Grand Theft Auto 6 készül, efelől ne legyenek kétségeitek! Bizonyíték kell? Íme, az is van!

A kép egy színész, Tim Neff rezüméjéből származik, melyből kiderül, hogy már zajlanak a hatodik rész motion capture munkálatai. Nagyban gyártják tehát az animációkat az átvezetőkhöz, ami alapján pontos megjelenést nehéz leszűrni, az azonban biztos, hogy alaposan benne vannak már a fejlesztésben, hiszen a mocap jellemzően a munkálatok későbbi szakaszában jön elő.

A Red Dead Redemption 2 megjelenéséig könnyen lehet, hogy semmi hivatalosat nem fogunk hallani a Rockstartól, egy jövő évi E3-as bejelentés azonban simán kinéz az új GTA-nak!

Borító: Rockstar

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva