Counter Strike

Hogyan lehetne méltó emléket állítani a Major győzteseknek?


A CS:GO Majorok körüli óriási felhajtás szinte a döntő után véget is ér. Egy kis emlék pedig igazán kijárna a srácoknak, ha már a világ legjobbjai.

A Major alatt mindenki a meccsekre, fogadásaira és Pick’Em-jére koncentrál, na meg persze a dropra, hogy minél több essen!

De ha már lezajlott a torna, pár hónap múlva a játékosok fele nem is emlékszik rá, ki nyerte a Majort. A tavalyiakat meg pláne nem, azt pedig mondjuk, hogy 2014-ben melyik versenyek számítottak Major tornának a játékosok kb 1%-a tudja csak.

Felmerült tehát az ötlet, milyen emlékkel lehetne emlékezetessé tenni a Major győztesek diadalát.

BOT nevek

A játékba érkező BOT-ok nevei simán lehetnének például a Major győztesekről. Ha egy csapattárs lelép MM közben, beáll mellétek AdreN és onnan sima!

Vagy bemelegítés során halomra lőheted a Major győztes Gambit tagjait. Mivel adott esetben 5-nél több BOT is kellhet, időrendben visszafelé haladva az SK-sok is bekerülhetnének.

Saját graffiti

Egy-egy szép mozdulatnak kijár a falfirka, a győztesek is bőven részesülhetnének belőle. A Major alatti leginkább rájuk jellemző pályára egy apró logó elférhetne.

Saját skinek

A League of Legends-ben bevett szokás, hogy a világbajnokok megkapják saját skinjeiket a játékba, ez a CS:GO-ban is működhetne, a játékosok kedvenc fegyverére.

Mou kapna egy AWP skint, AdreN egy AK-t, Dosia pedig egy HE gránátosat, sima ügy!

Nyitókép: CSGO Wallpapers

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva