League of Legends

Galio új esélyt kapott, gyengül az Ancient Coin – PBE változások

Cloud - Igrici Áron - 7 éve Címkék: PBE, update,

A középső ösvény érvágásai úgy tűnik teljesen megfeleltek az elképzeléseknek, egyedül Galio kapott nagyobb lökést, mint kellett volna.

Megtörhet az Ancient Coin support tárgy dominanciája! Nem titok, hogy hetek óta jóval nagyobb előnyt nyújt az ösvény fázisban, mint bármely más társa. Ezt úgy tűnik a Riot is észrevette és a legutóbbi PBE frissítésben már a tárgy egy gyengébb formája várta a játékosokat. A mana töltő érme mostantól csak 10%-ot fog visszaadni, az eddigi 15% helyett.

Ancient Coin (Forrás: surrenderat20.net)

A múlt héten Maokaira zúduló nerf-folyam úgy tűnik nem érte el a kívánt hatást, ugyanis minden módosítást, amit a Q-ján végeztek, visszaállítottak az élő szerveren lévő állapotába.

A varázslók rémálma, Galio is nagyobb fülest kapott, mint kellett volna. Ugyan a nerf stádium megmaradt, de a számok egy fokkal elfogadhatóbb kereteken belül mozognak. Néhány napja 20% sebzés csökkentést vettek le az ultijáról, mostanra ez enyhült, az élő szerverhez viszonyítva max szinten ez csak 10% lesz! Legalább nem csinálják ki teljesen…

Galio R (Forrás: surrenderat20.net)

Továbbá Galio E képességéről is eltörölték a korábbi nerfet, így úgy tűnik most csak az ultiján alakítanak.

Hőskinézetek és egyéb újdonságok

Néhány új Chroma videó is napvilágot látott, korábban már írtunk az új Arcade skincsalád bővüléséről és egy nagyobb szabású eseménysorozatról, úgy tűnik még mindig nem volt elég, a Riot további újdonságokkal szolgál az Arcade hőskinézetek kedvelőinek!

  • Arcade Corki Chroma videó:

  • Arcade Blitzcrank Chroma videó:

Megjelent egy új Idéző ikon is, a Baron Nashor árkád formáját ábrázolja. Talán ez lesz az esetleges Arcade küldetéssorozat jutalma?

Arcade ikon (Forrás: surrenderat20.net)

Az utolsó két új dolog, ami megjelent a PBE szerveren, a már bejelentett új Battle Boss skinek splash artjai. Malzahar korábban már megkapta a magáét, így most Ziggs és Brand volt soron.

  • Battle Boss Ziggs
(Forrás: surrenderat20.net)
  • Battle Boss Brand
(Forrás: surrenderat20.net)

 

Nyitókép: pvplive.net

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva