Overwatch

Véget ért az amerikai álom tomzeY számára


Elengedte Overwatch csapatát a Hammers Esports.

Már megszoktuk, hogy az esport világában villámgyorsan változnak a dolgok, a sok pozitívum mellett azonban ennek megvannak sajnos az árnyoldalai is. Hazánk legsikeresebb Overwatch játékosa, tomzeY most a saját bőrén kénytelen ezt tapasztalni, csapata ugyanis, a Hammers Esports bejelentette, hogy nem hosszabbít az OW-hatossal.

Hatalmas meglepetés ez a hirtelen váltás, hiszen két hónapja sincs, hogy a gárda Los Angeles-be utazott, hogy Hollywoodba tegye át a székhelyét, Hollywood Hammers-ként folytatva a versengést. Az Overwatch Contenders nulladik szezonján ugyan nem jött össze a jó szereplés, ám mégsem utalt semmi arra, hogy ilyen hamar véget érhet a történet…

Forrás: Hammers Esports

A Hammers Esports a hivatalos oldalon jelentette be, hogy megválnak az OW-lineuptól. A rövid búcsúposztban kifejtik, hogy a jövőben is érdeklődni fognak a játék iránt, illetve az Overwatch League-gel kapcsolatos fejleményeket is figyelni fogják, új csapatra azonban nem utal semmi.

Könnyen lehet egyébként, hogy pont az Overwatch League áll a döntés hátterében, nem titok ugyanis, hogy a Hammers egy komoly kínai befektető támogatása mellett pályázott a Los Angeles-i helyre. Ezt végül nem ők kapták meg – nem kizárt, hogy végül emiatt került pont a történet végére.

Mindez persze most már nem számít: a legjobbakat kívánjuk tomzeY-nak és csapattársainak a jövőre nézve, reméljük, hogy minél előbb új otthonra lelnek. Talán valamelyik OWL csapatban?…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva