Hearthstone

Komplett stream sniper hálózatot buktatott le Kripparrian


Gyanús volt neki, hogy folyamatosan ugyanattól az ellenféltől kap ki, ezért utánajárt a dolognak.

A stream sniping jelenség nem új keletű dolog: többé-kevésbé azóta létezik, mióta elindult a Twitch. Ha esetleg még nem hallottál volna róla: lényegében arról van szó, hogy valaki olyan ellenféllel játszik, aki éppen streamel, és a közvetítésen keresztül információkhoz jut. Nemrég éppen a PUBG körül alakult ki egy hasonló botrány, ahol szép kis bant osztottak ki a csalókra.

Mindenki a “stream-sniping” balhén pörög, a fejlesztők most válaszoltak

Az egyik legnépszerűbb Hearthstone streamer, Kripparrian kapcsán most szintén előkerült a téma. Mit hogy előkerült: konkrétan leleplezett egy komplett stream sniper hálózatot!

Kripp nagyon komoly Aréna játékos, szinte minden idejét ennek szenteli, aminek meg is van az eredménye, hiszen nem egyszer első helyen végzett már a Blizzard havi Aréna ranglistáján. Az elmúlt időszakban azonban gyanússá vált neki, hogy volt egy ellenfél, akivel valószínűtlenül sokszor került össze, és rendre ki is kapott tőle. Jól tudjuk persze, hogy Kripp szeret panaszkodni és elméleteket gyártani, ő is kicsit paranoiásnak tartja magát. Ám ezúttal kiderült, hogy tényleg igaza volt.

Miután felvette az barátlistájára az egyik ilyen ellenfelet (aki teljesen érthetetlen módon elfogadta a felkérést), akkor rájött, hogy egy komplett hálózat van a háttérben, több tucat sniperrel!

Felmerül a kérdés: hogy tudták ilyen hatékonyan snipe-olni, amikor bevallottan késleltetéssel streamelt? Hiszen ahhoz, hogy kifejezetten egy adott játékosra utazz, nagyjából egyszerre kell játékot indítanotok, hogy összesorsoljon benneteket a gép, ám ez delay esetén sokkal nehezebben megvalósítható. Nos, egy beszélgetésből kiderült, hogy a barátlistájáról adta le a drótot valaki, aki szintén tagja volt a hálózatnak.

Lényeg a lényeg: Kripp megérzése végül helyesnek bizonyult, tényleg utaztak rá. Megdöbbentő azonban, hogy vannak olyanok, akik képesek ennyi időt és energiát fektetni egy ekkora butaságra. A sors szerencsére igazságot szolgáltat, hiszen friss videójában, amiben kifejti, mi is történt valójában Kripp sikeresen legyőzi az egyik snipert.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva