PUBG

Nem merted eddig használni a ReShade-t? Aggodalomra semmi ok!


Manapság egyre többször kerül megvitatásra a különböző felületeken, hogy mennyire legális vagy éppenséggel illegális a ReShade használata.

Az egyetlen használható információ egy áprilisi tweet volt, ahol a játék kitalálója, PLAYERUNKNOWN jelezte, hogy teljesen legálisan használható a program:

Azonban a hivatalosnak tekinthető üzenet ellenére is különböző pletykák, történetek terjedtek arról (sajnos még a magyar csoportokban is…), hogy mégis kaphatunk bant a program használatáért.

A tegnapi nap viszont megtört a jég, egy valószínűleg csaló játékos a ReShade-re hivatkozva akarta feloldatni az eltiltását.

“Azt gondoltam a ReShade használatáért nem jár ban, rohadjatok meg!”

Természetesen PU nem hagyta válasz nélkül a dolgot és tudatosította a játékosban, hogy bizony ő valószínűleg másfajta segédprogram használata miatt kapta a bant.

 

Így most már teljes mértékben kimondhatjuk, nyugodtan feltelepíthető a ReShade segédprogram, nem kell félnünk az eltiltástól.

A történethez hozzátartozik, hogy a játék egyik fejlesztőjének (smookie) streamjeiben az éles szemű nézők kiszúrhatták a jobb felső sarokban a sárga kis órát ami a ReShade egyik funkciója. Ezek alapján eddig is elég valószínűtlen volt, hogy tiltólistára kerül valamikor.

Ha ezek után szívesen és aggodalomtól mentesen kipróbálnád a programot ez a telepítési útmutató lesz a barátod.

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva