Counter Strike

A Valve leszámolt végre a scammer invite-okkal!


A botok nagyon rá voltak állva erre az utóbbi időben erre és mindenkit hívottak különböző csoportokba.

Ideje volt már, hogy a Valve kezdjen ezzel valamit, a Major alatt nekem tízesével érkeztek a kamu meghívók, mindenféle scammer oldalra. Próbáltam utána nézni, hogy mit is lehetne ezzel kezdeni, de sajnos semmilyen lehetőség nem volt ennek a kiszűrésére, de nagyon úgy tűnik, hogy nem én voltam az egyetlen, akit ennyire zavart volna az eset.

Mostantól változtattunk a meghíváson és a csoportba lépés mechanizmusán privát csoportok esetén és lépéseket tettünk a spam leszámolása felé. /Valve

Az admin döntheti el, hogy ki hívhat meg tagokat a csoportba.

A Valve is látta, hogy rengeteg bot ráállt a csoportokba való meghívásra, ami több felhasználónak is kellemetlenséget okozott, rengeteg felhasználó zúdította rá a haragját a Valve-ra a fórumokon keresztül. Szerencsére a Valve reagált erre és korlátozza a meghívókat mostantól. A másik nagy újítás pedig az, hogy aki nem ismerősünk, azt nem tudjuk meghívni semmilyen csoportba. Szóval mostantól nem kell ilyenektől tartani:

Invite cunami | Forrás: Dányi Kristóf

Hogyan tovább?

Az elkövetkező hetekben olyan újításon fog dolgozni a Valve, amivel könnyebbé teszi a barátok meghívását és a kapcsolattartást azokkal, akik ismerik egymást. Továbbá dolgoznak a spammerek kiszűrésén is, figyelni fogják, hogy kik azok, akik indokolatlanul sok ismeretlen embernek küldenek meghívót. Bannolni fogják a tipikus behúzós scammer csoportokat és próbálják felderíteni ezek hálózatát, ugyanis rengeteg ilyen csoportot csináltak az elmúlt időben.

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva