Gaming

Új hősök, új pályák, új itemek: jön a For Honor harmadik szezonja


A következő nagy frissítés rengeteg újdonságot hoz a Ubisoft játékába.

A játékosok száma talán nincs azon a szinten, mint amiben a Ubisoft eredetileg reménykedett, ám a franciák nem adják fel: továbbra is hosszú távban gondolkodnak, már ami For Honor támogatását illeti. Jól példázza ezt, hogy nemrégiben bemutatták, milyen újdonságokat tartogat majd a harmadik szezon, az augusztus 15-én induló Grudge and Glory. Lássuk hát!

Két új hőssel bővül a felhozatal: ők a Highlander és a Gladiator.

  • Highlander (Viking): Kétféle harci stílusa lesz. A defenzív változat inkább az ellentámadásokra helyezi a hangsúlyt, míg a támadó felállásban nagyon keményen oda tud csapni, köszönhető fegyverének, a hatalmas kétélű kardnak, ami a játék leghosszabb és legnehezebb ilyen jellegű harceszköze lesz.
  • Gladiator (Knight): Rendkívül fürge harcosok: a több stamina és a rövidebb cooldown nagyban segít az ellenfelek kifárasztásában. Kicsi és könnyű pajzzsal, valamint egy szigonnyal harcol.

Az új hősöket a Season Pass tulajok augusztus 15-én rögtön meg is kapják, a többiek pedig egy héttel később vehetik majd meg őket 15 ezer Steelért.

A Gladiator. | Forrás: Ubisoft

Két új pálya is bekerül a játékba, néhány új játékelemmel. Az egyik a Sentinel, ahol többek között egy ballistát is használhatunk, a másik pedig a Viking Village, ahol egy óriási hordót guríthatunk le a domboldalon.

Bővülnek a testreszabási lehetőségek is. Sőt, maga fejlődési rendszer is változik, hiszen 40 lesz az új level cap, a veterán játékosok pedig legendás ritkaságú felszereléseket nyithatnak meg. Az újoncok számára ugyanakkor gyorsítanak egy kicsit a kezdeti szintek fejlődésén.

A Highlander. | Forrás: Ubisoft

Akit kifejezetten a versengés hajt, az is örülhet, hiszen érkeznek a ranked tournamentek. De a játékmenet, a kezelőfelület és a menük tekintetében is rengeteg finomítás várható, így augusztus 15-én érdemes lesz újból rápillantani a For Honorre!

Borító: Ubisoft

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva