Counter Strike

Ilyen lehet a Keychain, ha bejön a játékba


Nem csak nekünk keltette fel a figyelmünket a legutóbbi módosítás, amit a játék fájljai között találtak, ez lehet a Valve új fejőstehene?

A matricák és kesztyűk is lecsengőben vannak, a graffitik pedig nem lettek olyan népszerűek és kelendőek, mint a Valve azt gondolta először. Így teljesen logikus, hogy valami új fejőstehenet keresnek Gabenék és nagyon úgy tűnik, hogy ez a keychains lesz, ugyanis a játék fájljai között nemrég lelkes felhasználók meg is találták az erre utaló jeleket, erről korábban írtunk.

A skinek és kesztyűk már a múlté! CS:GO-ban is jöhet az új őrület, a Keychain

Most pedig McSkillet beszélt az új videójában erről és a találgatás kapcsán előkerült egy kép is, amit egy lelkes felhasználó készített, illetve több spekuláció van azzal kapcsolatban, hogy mi is lehet ebből az egészből.

Forrás: ARI-One

Legtöbben arra tippelnek, hogy a kesztyűkkel egy árban jön, mivel ez sokkal szerethetőbb a kesztyűnél, így a játékosok is nagyobb pénzt hajlandóak érte adni. Mások szerint pedig kapszulákba lesznek és a Valve mindenki számára el fogja ezt hozni és korántsem lesz olyan egyedi, mint a másik tábor gondolja. Az igazán egyediek, pedig a csapatlogó keychainek lehetnek, ami Major esetén esne és így mindenki még egyedibbé tehetné a fegyverét.Egyesek szerint még külön StatTrak™-os verzió is jöhet ezekből.

A legtöbben jelenleg viszont az ellentáborban vannak, akik szerint már túl sok a felesleges csecse-becse és teljesen kezd elkorcsosulni a játék, egyszerűen komolytalanná válik a sok felesleges kiegészítőtől. Egy valami biztos, a Market most közel sem pörög annyira, mint a fogadóoldalak bezárása előtt. A Valve pedig elég sokat megtett már azért, hogy nagyobb pénz szakítsanak a piacon, felemelte a Wallet és a Marketra tehető skinek értékét, ám a traderek nem igazán szeretnék még mindig kifizetni a Valve részét, ami nem kevés egy nagyobb értékű skin esetén. A pénz pedig nagy úr, lehet hogy ez lesz az, ami behozza a kiesést?

McSkillet videóját itt találjátok:

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva