Counter Strike

Mindenhol CS:GO-val fut szembe az ember, mi történik itt mostanában?

Sn0w - Farkas Máté - 7 éve Címkék: bbc, cs:go, kocsma, tv,

Mindenhol a CS jön szembe, ez már jelent valamit!

Akik olvasnak redditet, azoknak valószínűleg nem ismeretlen a tény, hogy mostanában egyre többször fut az ember a való életben is a CS:GO-val, ami egyrészt fura, mert teljesen szokatlan, hogy a legváratlanabb szituációkban is szembe találhatod magad a játékkal, másrészt örülünk neki, mert egyre többen kedvelték és kedvelik meg a CS-t.

Szóval New Orleansban majdnem 16 centi eső esett a hétvégén, így hát sok mindent nem tudott főhősünk, inquizz csinálni, elment egy bárba, ahol épp KoloRRRék meccse ment. A Prophecy és a az Infused csapott össze a Gfinity-n.

Egy másik eset, ami szintén nemrég történt: Techniker18 épp az Emirates-cel, a Dubaj hivatalos nemzetközi légitársaságával utazott, amikor a repülőn található kijelzőkön a FaZe és SK összecsapását közvetítették. Azért poén lehetett, amikor megszólalt a “BOMB HAS BEEN PLANTED”.

Angliában jó angol módjára hazamész, leülsz a TV elé és az első csatorna, ami szembe jön veled az az állami BBC. Ott is mi megy? Naná, hogy a CS:GO!

Az Esport nagyon durván fellendülőben van, ezért van az, hogy a hazai politikusok is elkezdtek véleményt formálni az ügyről. Tisztán látszik, hogy van benne pénz és érdekli az embereket. Szerintem nem kell sok hozzá, hogy nálunk is ez menjen a TV-ben.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva