Counter Strike

Elképesztő számok: összesen 278 000 csalót buktattak le júliusban


Nem csak a VAC, a közösség is bőven kivette részét a cheaterek száműzéséből, rengeteg Overwatch BAN született a hónapban.

A CS:GO-n belül nem csak a játék, de a közösség tagjai is figyelik a csalókat, és az Overwatch segítségével minősítik is a gyanús eseteket.

Júliusban a szokásosnál is keményebb dolga volt mind a VAC rendszerének, mind a játék tisztaságát felügyelő játékosoknak, az ábrán is látszik, nagyon meredek az a zöld csík!

131 225 Game ban, ami ugye az Overwatch ügyek után a játékostársaktól jár, és 147 853 VAC ban, ami magától a játéktól érkezik.

A Game bannok száma a korábbi hónapokkal össze sem hasonlítható, sőt 2017 előtt nem volt olyan hónap, hogy akár az 50 000-t is átlépte volna, most pedig már a 150 000 kapujában a számok.

Forrás: Reddit

A júliusi rekord oka feltehetően a Summer Sale során vásárolt olcsó accountok és az Operation megjelenése is beszámíthatott.

A helyzet természetesen non prime-ban a legdurvább:

Megoldás nincs sajnos, maximum a közösség összefogása és az Overwatch ügyek folyamatos vizsgálata, amivel további ezrek küldhetőek kényszerpihenőre:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva