Counter Strike

Most már tényleg bajban a HellRaisers: STYKO to mouz confirmed


DeadFox-ék csapata az egyik legnagyobb tehetségét veszítette el, a mousesports alapos nagytakarítást tartott a nyáron!

A szlovák játékos jövőjével kapcsolatban eddig is voltak találgatások, mostanra azonban eldőlt, a mousesports-ban folytatja karrierét:

STYKO a bejelentés után egy hosszabb posztot is közzé tett, melyben azt írja, olyan ponthoz érkezett karriere, amikor a váltás a legjobb opció. Részleteket ugyan nem közöl, de a hangvételből arra lehet következtetni, két év alatt kinőtte a HellRaisers csapatát és már többre vágyik.

Forrás: Twitter

“Szerettem volna egy hosszabb twitter bejegyzést arról, hogy miért akartam a HR-től eljönni és miért ajánlott számomra a mouz helyet és miért is fogadtam el azt. De aztán rájöttem, hogy a legjobb, ha nem bizonygatom senkinek az egészet, főleg azoknak, akik utálnak a csapatváltás miatt és az egész történet mögött csak a statisztikákat nézik. Az  hogy 30 bombát teszek minden pályán és megkapom az MVP-t, nem azt jelenti hogy mennyire jó játékos vagyok, hiába azt mutatnák a statisztikák.

Nem akarok végigmenni a problémákon, egyszerűen véget ért a karrierem a HR-ben. Azok, akik belülről is látták a helyzetet, tudják, hogy a játékoscsere volt a legjobb megoldás a problémára. Nagyon hálás vagyok ezeknek az embereknek! Ők adtak nekem lehetőséget, hogy aláírjam az első szerződésem 21 hónappal ezelőtt, amikor még csak az FPL-ben játszottam, sokkal kevesebb tudással, arról is, hogy hogyan működik a kompetitív CS:GO valójában.

Idáig megcsináltam és követem tovább az utam és ismét emlékeztetni fogom a rajongóimat, hogy miért is kedveltek meg. Köszönöm mindannyitoknak! “

A mousesports lineupja ezzel úgy tűnik véglegessé vált, bár az utóbbi hetek után sosem lehet tudni. Denis és loWel távozott, érkezett suNny és STYKO! Mindenesetre ha ezzel az ötössel vágnak neki a következő idénynek, szép sikerekre számíthatnak, a HellRaisers pedig törheti a fejét, ki lesz a csapat új ötödikje!

A mouz jelenlegi lineupja a következő:

Netherlands Chris “chrisJ” de Jong
Czech Republic Tomáš “oskar” Šťastný
Estonia Robin “ropz” Kool
Finland Miikka “suNny” Kemppi
Slovakia Martin “STYKO” Styk

UkraineSergey “lmbt” Bezhanov (edző)

A HR pedig maradt 4 játékossal a csapatban:

Forrás

Nyitókép: HLTV

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva