Counter Strike

Hogy mennyi?! Kigurult az első pletyka GuardiaN kivásárlási áráról


Eddig NiKo-t tartottuk a legdrágább playernek, ez könnyen megváltozhat, ha egyszer kitudódik a valós összeg GuardiaN szerződéséből.

Egy millió dollár. Ez számít jelenleg a rekordnak a CS:GO átigazolások világában, a FaZe ennyit fizetett a mousesports egyesületének 2017 februárjában NiKo-ért.

Könnyen lehet viszont, hogy az elképesztően magas összeg csak fél évig lesz rekord, hiszen a FaZe augusztusban is mélyen a zsebébe nyúlt, ezúttal GuardiaN igazolása miatt.

GuardiaN a FaZe-ben folytatja karrierjét – gamer.hu

Már meg is találta Lacika az új helyét. A pletykák igazak voltak, a FaZe-be megy. Miután Zeus-t kitették, a Na’Vi nem hogy javult volna, de még annyira sem ment a közös játék. Ezért döntött úgy GuardiaN, hogy önként eljön a csapattól. Voltak pletykák bőven, hogy hol folytatja a jövőben, a legtöbben pedig a FaZe-t mondták következő állomásnak.

A pletykát a Na’Vi egykori játékosa, Ceh9 indította el saját streamjén, amikor csak úgy random bemondta egy chat kérdésre válaszolva:

“Kovács’ transaction was about 7 digits” – vagyis GuardiaN kivásárlási ára hét számjegyű volt.

A probléma csak az, hogy ennél többet nem beszélt a témáról, két fontos kérdést hagyva maga mögött:

  • Most ez rubel vagy dollár? Nagyon nem mindegy!
  • A hét számjegy az most csak kb összeg, vagy valós tény?

Ezen adatok tényében még nem jelenthető ki, hogy minden idők legdrágább játékosa GuardiaN lenne, de ha dollárban értette és tényleg 7 számjegyű összeg, akkor vagy utoléri NiKo-t, vagy le is körözi!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva