Hearthstone

3 tévhit az új Hearthstone kiegészítő kapcsán


Most akkor lesz rotáció? És tényleg több Legendary-t fogok bontani? Eloszlatjuk a kételyeket.

Hamar elszállt ez a néhány hét: most már tényleg csak néhány óra választ el bennünket az új Hearthstone kiegészítő, a Knights of the Frozen Throne megjelenésétől. Arra lettünk azonban figyelmesek, hogy vannak dolgok, amik még mindig nem teljesen tiszták egyes játékosok számára, ezért úgy döntöttünk, eloszlatunk néhány tévhitet az új kieg kapcsán.

#1 – Nem lesz rotáció

“Most akkor kirotálnak az Old Gods lapok?” A válasz: nem! Semmilyen rotáció nem lesz most, sőt, a következő kiegészítőnél sem. A Standard rotáció kizárólag az év legelső kiegészítőjénél lép érvénybe, vagyis 2018 elejéig el is lehet felejteni ezt a kérdést.

#2 – Nem változnak a bontási arányok

“Akkor mostantól gyakrabban fogok Legendary-t bontani?” A válasz ismételten: nem! Tény, hogy a Blizzard bevezetett egy újítást, ami egyébként már a múlt héten életbe lépett: ha egy olyan kiegészítőből bontasz, amiből korábban még nem, akkor az első 10 csomagban garantáltan lesz egy Legendary. A változás azonban ennyi, nem több. Vagyis a 10. csomag után átlagban továbbra is minden 5. csomagban lesz Epic és minden 20. csomagban Legendary, a bontási arányok semmit nem változnak, csupán az elején kapunk egy kis extra “löketet”.

Forrás: Blizzard

#3 – Nem augusztus 10. a megjelenés

Pontosabban nem nálunk. A tengerentúlon tényleg megjelenik már ezen a napon a Frozen Throne, nekünk, európai játékosoknak azonban szokás szerint tovább kell várnunk egy kicsivel. Szerencsére kibírható a különbség: itteni idő szerint péntek reggel 5 órától már indulhat is a bontogatás!

Reméljük, hogy a fentiekkel sikerült egy kicsit rendet tenni a bizonytalan játékosok fejében, megelőzve a további kérdéseket.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva