Hearthstone

Control Warlock, Jade Druid, Kazakus Priest – ezekkel menetelnek most a profik


Avagy három pakli, amely első nekifutásra elég jól működött az új lapokkal.

Megjelent az új kiegészítő, a Knights of the Frozen Throne, és ugyan még csak pár órája elérhetőek az új lapok, mégis bizonyára mindenki arra kíváncsi, hogy melyek a legjobb új deckek.

Természetesen a profik is megkezdték a kísérletezést, olyanok is akadnak, akik már értek is el szép eredményeket. Össze is gyűjtöttünk nektek három olyan decket, melyek eddig jó eredményeket hoztak a kitalálójuknak.

Control Warlock

Szegény Gul’dan pocsék formában zárta az Un’Goro által fémjelzett időszakot, így ráfér egy kis erősítés. Könnyen lehet, hogy megkapta: J4CKIECHAN 23 meccset nyert zsinórban az alábbi Control változattal.

Az új lapok közül benne van a sokak szerint gyenge, másik szerint viszont határozottan erős Death Knight hős, Bloodreaver Guldan, valamint a kieg legjobbnak tűnő Neutral Legendary-je, a The Lich King is. Ezeken túl pedig csupa olyan spell és lény, ami kezeli a boardot: Defile, Drain Soul, Despicable Dreadlord, valamint a sebző spellekkel, illetve gyógyulásokkal jól kombózó Tainted Zealot, valamint Happy Ghoul.

Forrás: Hearthstone Top Decks

kód: AAECAf0GAsLOApfTAg4wkge2B/sHxAjMCPMM3bwC3sQC58sCos0C980Cn84Cl+gCAA==

Jade Druid

A kiegészítő egyik leghype-oltabb lapjának, az Ultimate Infestationnek természetesen bérelt helye lesz a Jade Druid paklikban. Zalae csupán ezt, illetve a Spreading Plague-ot tette be a deckjébe az új lapok közül, de így is 18 meccset nyert vele zsinórban, meg sem állt Legendig.

Forrás: Hearthstone Top Decks

kód: AAECAZICAq6rApS9Ag5AX/4BxAbkCL6rArS7Asu8As+8At2+AvnAAsnHAqDNAofOAgA=

Kazakus Priest

A Highlander Priest az elmúlt időszakban eléggé háttérbe szorult, a class azonban egészen biztató lapokat kapott a Frozen Throne-ban, illetve a meta is lassulhat, így nem kizárt, hogy felzárkózik az élmezőnyre. TicTac az alábbi verzióval kísérletezett, elmondása szerint játszi könnyedséggel jutott el vele Rank 5-ig.

Forrás: Hearthstone Top Decks

kód: AAECAa0GHpACpAPlBO0FyQbTCtcK8gzgrAKStAKFuAKDuwK1uwK3uwLYuwLqvwLRwQLVwQLYwQLcwQKbwgLTxQLPxwLlzALmzAKfzgLCzgLwzwKQ0wL84QIAAA==

Jelenleg persze még nagyon az elején járunk, nehéz bármiféle metáról beszélni órákkal a megjelenést követően. Egy-két hét múlva már jobban kitisztulhat a kép a valóban hatékony paklikat illetően. Addig is próbálkozzatok bátran akár a fenti deckekkel is!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva