Counter Strike

Tudod ki lőtte egy meccsen, hosszabbítás nélkül a legtöbb killt valaha? Mutatjuk:


Bárkire is számítasz, nem ő lesz az első. A profi játékosok helyett ezt a rekordot egy fiatal tehetség tartja a CS:GO-ban.

A rekord tehát, amit keresünk az egy meccsen szerzett legtöbb kill, kizárólag a rendes játékidőben. Hosszabbításban könnyű lenne többet lőni, szóval ez a része most nem játszik.

Nézzünk most 3 majdnem rekordot, 3 ismerős névvel:

Forrás: HLTV

Rögtön itt van yam és a Renegades, még a régi teljesen ausztrál változat. Az ESL Pro League harmadik évadában 28 kör alatt 42 frag, vagyis 1,5 kill körönként.

Forrás: HLTV

Aztán jön az XPC román játékosa SEMINTE, akit SEC-ekről és FPL-ről ismerhetünk SEMINTE. Ő már 43-ig jutott, igaz neki 30 kör kellett ehhez, szóval neki csak 1,4 kill a körönkénti átlaga.

Forrás: HLTV

A rekord tartó előtt pedig itt van még hen1, akkor még a Games Academy zászlaja alatt az MLG Major selejtezőjén rakott 45 killt az enemy-re. És hoppá, ehhez csak 26 kör kellett neki, smi 1,7 kill minden egyes körben.

Ez pedig már a rekord, még akkor is, ha nem HLTV-s meccsről van szó, hiszen az eredményt dokumentálták nekünk a francia újságírók.

ZywOo neve egyre sűrűbben bukkan fel, ezt a meccset is idén májusban játszották. A végén 52 killnél állt meg az Epsilon francia fiókcsapata ellen. Egyre kiváncsibbak vagyunk rá, mit tudna mutatni egy nagyobb csapatban!

Az új francia tehetség nagyot villant: 6 golyóból 5 USP fejes – gamer.hu

ZywOo körül a nyári átigazolási szezonban záporoztak a pletykák, de egyelőre se a G2 se az EnVyUs nem figyelt fel rá. Pedig volna mire! Egy ügyes trükk B házban és csattan az első, utána pedig lerakóról kitáncolja a felé érkező terrorokat, szó szerint egy fél tárból megoldja a kört egyedül!

Nyitókép: YouTube

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva